Moment emotionant la Vocea Romaniei: Andra a facut un duet exceptional cu un concurent

3699
Moment emotionant la Vocea Romaniei

Asa cum ne-a obisnuit de-a lungul celor opt sezoane de pana acum, muzica si suspansul fac casa buna in fiecare seara de vineri la Pro Tv. Un moment emotionant la Vocea Romaniei a fost si cel in care Andra a urcat pe scena si a oferit publicului o interpretare cu totul aparte alaturi de unul dintre concurentii ei.

Editiile de auditii pe nevazute au luat sfarsit, iar cei patru antrenori si-au completat echipele alaturi de care pornesc in cursa pentru premiul cel mare. Ultima seara de blind-uri a fost si cea care a oferit un moment emotionant la Vocea Romaniei, un moment in care Andra a dovedit inca o data de ce este una dintre cele mai talentate artiste din tara.

Moment emotionant la Vocea Romaniei si o interpretare de exceptie

Ultimul concurent care a completat echipa Andrei de la Vocea Romaniei a fost si cel despre care solistei ii place sa spuna ca este un „munte de talent“. Florian Popa a intors doua scaune si pentru el s-au „luptat“ Andra si Irina.

Emotiile pe care el le-a transmis prin cantec au ajuns si la cele doua antrenoare, care au urcat pe scena alaturi de el si au cantat impreuna in speranta ca il pot convige sa se alature echipelor lor.

Andra si Florian au cantat melodia „Oameni“, care a ridicat publicul in picioare si a strans ropote de aplauze. Indragita solista a si recunoscut ca a asteptat in toate editiile de auditii pe nevazute o vocea speciala, cum este cea a lui Florian, care ii aminteste foarte bine de cunoscutul cantaret Aurelian Andreescu.

Tudor si Irina nu s-au lasat mai prejos

Nici Irina nu a renuntat usor la Florian. Ea a ales o alta piesa a indragitului solist Aurelian Andreescu, anume „Copacul“, a urcat pe scena si a inceput sa o fredoneze alaturi de concurent, fapt ce a facut ca alegerea antrenorului sa fie una si mai dificila pentru acesta. Si pentru ca momentul sa fie unul cu totul special, pe scena a mai urcat alaturi de concurent si Tudor Chirila.

Acum, ca ai citit despre unul dintre cele mai emotionante momente de la Vocea Romaniei, te poate interesa si un articol despre Maluma, care si-a schimbat look-ul: cum arata artistul vopsit blond.

Foto: Pro Tv/ Youtube

Comentarii