Moduri de a spune te iubesc – Arata-i ca il pretuiesti!

1396
Cele mai eficiente moduri de a spune te iubesc

Conteaza mai putin daca sunteti la inceput de drum, in relatie, sau aveti ceva ani de cand va tineti de mana. Important este ca, daca nu poti sa ii spui te iubesc direct, o poti face si fara a folosi neaparat aceste cuvinte. Exista cateva moduri de a spune te iubesc, care exprima exact sentimentele tale.

Invata aceste moduri de a spune te iubesc, puse la dispozitie de huffingtonpost.com, si fara indoiala cuvintele tale ii vor atinge inima. E adevarat ca cele doua cuvinte, te iubesc, au cel mai puternic impact pozitiv asupra oamenilor, cand vine vorba despre sentimente de dragoste. Iubirea, insa, poate fi exprimata si prin alte expresii, de efect. Incearca-le pe toate, la momentul potrivit, si o sa vezi cum se topeste in fata ta!

Te iert si de data aceasta

Te iert pentru tot ce ai facut si mi-a produs suferinta si tot ce vei face si ma va durea. Te iert pentru lucrurile pe care mi le spui cand esti nervos si cand esti obosit dupa o zi grea la serviciu. Te iert si pentru momentele cand nici nu realizezi ca m-ai suparat. Iti iert greselile minore, dar si pe cele uriase.

Te iert pentru ca n-ai stiut ce imi doresc, cand chiar am fost convinsa ca stii. Te iert cand clachezi, pentru ca stiu cat de mult te chinuiesti. Te iert petru ca am sperat ca ma vei ierta si tu, dar nu ai facut-o. Te iert, pentru ca stiu ca nimeni nu e perfect.

Te respect

Te respect pentru tot ceea ce esti si nu pentru ceea ce cred eu ca meriti sa fii! Te respect, pentru ca meriti respectul meu si nu pentru ca l-ai castigat. Iti respect opiniile si apreciez si pretuiesc sentimentele tale. Asa ca te voi trata ca pe o persoana cu visurile ei, cu sperante, ganduri si dorinte proprii, fara sa mi le impun pe ale mele.

Te sustin in tot ceea ce faci

Te voi incuraja sa-ti indeplinesti visurile si sperantele. Voi fi mereu langa tine si sa stii ca poti conta mereu pe sprijinul meu. Te voi ajuta sa evoluezi si o sa fac tot ce tine de mine sa nu cazi. O sa ma asigur ca ai tot ce iti trebuie: fizic, psihic, emotional, spiritual si mental.

Moduri de a spune te iubesc: Voi avea grija de tine

Te voi proteja si nu voi lasa pe nimeni sa te faca sa suferi. Nu te voi lasa sa te injosesti. Vei fi in siguranta in bratele mele, in mainile mele si in inima mea. In mine poti avea mereu incredere.

N-am sa te parasesc

Voi fi langa tine mereu, iar asta va fi prioritate mea in viata. Voi invata din greseli si ma voi stradui sa nu le mai repet. Te voi ajuta sa construim impreuna un viitor ideal si sunt sigura ca amandoi vom face eforturi sa avem o viata frumoasa.

Citeste si articolul despre Cele mai bune aplicatii pentru alergat in 2019. Pe locuri, fiti gata, start!

Foto: Guliver

Comentarii