Modele de unghii pe val in 2018. Vor face furori si anul urmator!

452
Modele de unghii

Anul 2018 ne-a surprins pana acum cu cateva tendinte in manichiura care nu vor fi uitate prea curand. Ca sa te tinem la curent cu tot ce este la moda, am realizat o lista cu modele de unghii care nu numai ca sunt pe val in acest an, dar nu ameninta sa coboare de pe podium nici in 2019.

Macar pentru o perioada, uita de modelele de manichiura clasice pe care le abordai pana acum si incearca ceva nou, diferit. Inspira-te din ideile prezentate in galerie si nu vei regreta ca ai deschis usile creativitatii. Nu este importat sa iti iasa manichiura la fel ca modelele prezentate, ci doar sa strecori elementele de baza. Iar daca nu iei o nota de trecere la aceasta „materie”, atunci solutia este sa salvezi imaginile si sa le arati nail expertului la care mergi, astfel incat sa te ajute sa le pui in practica.

inapoi

1. Cuticulele decorate – un nou trend printre modelele de unghii

View this post on Instagram

#Sabado de #Semipermanente 💅🌹 #NailArt #Nails

A post shared by MB Salón de Belleza (@mbsalondebelleza) on

Daca pana acum cuticulele erau tratate ca un element negativ, unii experti au decis ca este cazul sa le scoatem in evidenta intr-un mod elegant. In loc sa le impingi spre baza unghiei ori sa le tai cu forfecuta, mai bine decoreaza-le cu tatuaje, desene cu oja, cu strasuri ori alte elemente glam.

inapoi

Comentarii