Duel stilistic la Casa Alba: Melania Trump vs Prima Doamna a Poloniei

357
Melania Trump vs Prima Doamna a Poloniei

Ieri, cuplul prezidential polonez a ajuns la Washington, resedinta oficiala a presedintelui american. Cum sotiile liderilor de stat sunt de varste apropiate si arata foarte bine pentru anii pe care ii au trecuti in buletin, toti ochii au fost pe tinutele lor, asa ca a existat o dilema zilele acestea in presa internationala: Melania Trump vs Prima Doamna a Poloniei – cine castiga trofeul pentru cea mai stylish aparitie?

Melania Trump, in varsta de 48 de ani, si Donald, care are 72 de ani, si-au intampinat oaspetii cu zambetele pe buze si au incercat sa para cat mai relaxati in imaginile surprinse de fotografi. Cei doi si-au respectat indatoririle oficiale, astfel incat cel mai puternic om din statul polonez, Andrzej Duda (46 de ani), si sotia acestuia, Agata Kornhauser-Duda (46 de ani), sa primeasca toata atentia in aceasta vizita oficiala.

Prima Doamna a Americii si cea a Poloniei sunt recunoscute pentru tinutele stylish cu care atrag mereu atentia, asadar stilistii au analizat cum s-au imbracat in timpul vizitei oficiale.

Melania Trump vs Prima Doamna a Poloniei

Melania Trump vs Prima Doamna a Poloniei: cine castiga duelul stilistic? Iata o galerie foto cu tinutele celor doua

inapoi

1. Cum s-a imbracat Prima Doamna a Poloniei

Agata Kornhauser-Duda a ales o tinuta de inspiratie masculina, care i-a pus in valoare corpul, scrie Daily Mail Online. Ea a fost imbracata intr-o pereche de pantaloni skinny inchisi la culoare si un sacou alb pe talie.

inapoi

Comentarii