De ce nu au participat Meghan si Printul Harry la ziua de nastere a lui Kate

2676
Meghan si Printul Harry

Saptamana trecuta, Ducesa de Cambridge a implinit 37 de ani, ocazie cu care a sarbatorit alaturi de cei dragi. De la petrecere au lipsit insa Ducii de Sussex. Iata de ce Meghan si Printul Harry nu au fost la ziua lui Kate Middleton!

A devenit deja o traditie ca in fiecare an, pe 9 ianuarie, Printul William si Kate sa faca o petrecere restransa unde sa sarbatoreasca alaturi de prietenii lor in locuinta regala din Norfolk. In acest an, de la eveniment au lipsit Meghan si Printul Harry, iar noi am aflat si care a fost motivul.

Meghan si Printul Harry nu au fost pe lista de invitati

Ducii de Cambridge au preferat sa-si invite prietenii apropiati pentru a o sarbatori pe Kate. De pe lista nu au lipsit prietenii buni ai Printului William, Thomas van Straubenzee (unul dintre nasii lui Charlotte) si James Meade (alt nas al lui Charlotte), impreuna cu sotia lui Laura.

Printre invitati s-au numarat si Tom Barber (varul Ducelui de Cambridge) si sotia lui Davina, dar si prietenii lor Tom si Harriet Sutton. Desi presa britanica a mentionat ca tensiunile dintre fost actrita din serialul „Suits“ si Kate sunt cele care au facut ca Ducii de Sussex sa nu fie invitati la petrecere, surse de la Palatul Kensington sustin ca nu este neobisnuit ca Meghan si Printul Harry sa nu participe la astfel de petreceri mici, arata people.com. Mai mult, cele doua cupluri de Duci s-au simtit bine impreuna cand au mers la slujba de Craciun.

Cum s-a schimbat dinamica in familie dupa aparitia lui Meghan

Daca inainte de oficializarea relatiei dintre Meghan si Printul Harry totul parea roz in familia regala britanica, aparitia fostei actrite a facut ca lucrurile sa stea diferit. Presa britanica a banuit initial ca este vorba de relatia nu tocmai apropiata dintre Meghan Markle si Kate Middleton, apoi de discutiile aprinse pe care sotia Printului Harry le-a avut cu cumnatul sau, Printul William. Cu toate acestea, reprezentantii Palatului Kensington au negat de fiecare data astfel de ipoteze si au declarat ca cele doua Ducese sunt in relatii bune.

„Sotiile tind sa schimbe dinamica din familie, iar cele doua, Kate si Meghan, sunt firi puternice. Este aproape imposibil sa nu se schimbe lucrurile avand in vedere ca amandoua sunt independente si ambitioaseׅ“, au precizat sursele din interiorul Palatului Kensington pentru presa.

Citeste si ce poti vizita in sudul Italiei: 5 comori turistice care te asteapta.

Foto: Instagram/ Guliver

Comentarii