Este Meghan Markle o ducesa greu de multumit? Ce spun angajatele care au demisionat

1075
Meghan Markle o ducesa

Mai intai a fost vorba de demisia asistentei ei, iar mai nou despre cea a secretarei persoanale. Este Meghan Markle o ducesa greu de multumit? Iata ce a descoperit presa!

Discutiile aprinse pornite de tatal si de sora ei, zvonurile legate de costurile uriase pentru garderoba proprie, dar si cele legate de neintelegerile dintre ea si cumnata Kate sunt doar cateva dintre neplacerile cu care a avut de-a face in ultima perioada frumoasa sotie a Printului Harry. Pe deasupra, doua dintre angajatele ei si-au dat demisia intr-un timp relativ scurt. Este Meghan Markle o ducesa prea greu de multumit?

Asistenta personala a demisionat dupa doar sase luni

Prima dintre cele doua a fost asistenta personala a lui Meghan, Melissa Touabti, cea care a demisionat dupa doar sase luni de la angajare. Ea a fost cea care s-a ocupat de agenda personala a fostei actrite din serialul „Suits“ si care a ajutat-o foarte mult cu pregatirile necesare pentru mult asteptata nunta regala.

Nu putini au fost cei care s-au intrebat de ce Melissa a demisionat atat de repede, mai ales ca locul de munca este unul la care ravnesc multe persoane. Este Meghan Markle o ducesa greu de multumit sau este vorba de alt motiv la mijloc? Presa din strainatate a precizat la scurt timp ca firea dificila a Ducesei de Sussex si neintelegerile dintre ea si Melissa au dus la demisia acesteia. Insa reprezentantii Casei Regale Britanice nu au facut comentarii pe aceasta tema.

Este Meghan Markle o ducesa dificila? Si secretara ei si-a dat demisia

Demisia asistentei a fost urmata si de cea a secretarei persoanale, Samantha Cohen. Daca in cazul Melissei adevaratele motive care au dus la demisie nu sunt inca facute publice, in ceea o priveste pe secretara persoanala a lui Meghan si Harry lucrurile sunt mult mai clare, potrivit eonline.com.

Samantha a fost angajata inca de la inceput pe o pozitie interimara, asta dupa ce a lucrat timp de 17 ani pentru familia regala britanica. Initial, Samantha a dorit sa demisioneze dupa nunta lui Harry, insa a mai ramas alaturi de indragitul cuplu pentru a o ajuta pe Meghan sa se acomodeze cu tot ceea ce a presupus rolul unui membru regal.

Descopera si cum mai arata Meghan Markle insarcinata. Iata ce rochie a pus-o in valoare!

Foto: Instagram/ Guliver

Comentarii