Se intoarce sau nu Meghan Markle in serialul Suits? Care este raspunsul oficial

869
Meghan Markle in serialul Suits

Fanii lui Rachel Zane, tanara a carui rol il juca Ducesa de Sussex, au stat ca pe ghimpi zilele acestea dupa aparitia zvonului legat de reintoarcerea lui Meghan Markle in serialul Suits. Descopera in randurile de mai jos daca acest lucru este posibil!

Presa din Marea Britanie a scris zilele trecute ca producatorii doresc reintoarcerea lui Meghan Markle in serialul Suits pentru inca un episod. Mai mult, unele surse sustineau ca studioul care produce seria ofera in schimbul acestei aparitii o suma mare de bani, care sa fie donata direct cauzei pe care frumoasa sotie a Printului Harry o alege, potrivit mirror.ro.uk.

Revine Meghan Markle in serialul Suits? Producatorii neaga ipoteza!

Posibila reintoarcere a lui Meghan Markle in serialul Suits a inceput sa fie un subiect interesant de la finalul saptamanii trecute. Asta dupa ce a aparut ipoteza ca NBC Universal – studioul care produce seria – doreste sa doneze o suma mare de bani, totul daca fosta actrita doreste sa mai apara in doar un singur episod.

Cateva zile mai tarziu, au fost oferite si primele raspunsuri oficiale. Aceasta propunere nu ar fi fost facuta Ducesei de Sussex si nici nu exista planuri care sa includa reintoarcerea lui Meghan Markle in serialul Suits.

Ultimul episod in care care nora Printesei Diana a aparut a fost difuzat in luna aprilie a anului trecut, cu cateva saptamani inainte ca nunta regala sa aiba loc.

Ducesa a ramas prietena cu fostii colegi de platou

Ultima scena pe care Ducesa de Sussex a filmat-o pentru serialul Suits a fost cea in care rosteste juramintele de casatorie alaturi de partenerul ei din film. Si pare ca relatia dintre Meghan si colegii ei de platou a ramas la fel de stransa si dupa plecarea ei din serial.

O parte dintre acestia au fost alaturi de actrita in ziua cea mare, cea in care si-a unit destinele cu Printul Harry.

Ei au felicitat-o public pe Ducesa la scurt timp dupa anuntul vestii ca este insarcinata. „Intreaga familie Suits transmite ganduri bune si felicitari Ducelui si Ducesei de Sussex“, a fost mesajul transmis pe retelele de socializare.

Citeste si despre cum au decurs premiile Golden Globe pe Instagram: instantanee din culise.

Foto: Instagram/ Guliver

Comentarii