Masa de Craciun: 4 idei de decorare cu bun gust si buget redus

213
Masa de Craciun

Foloseste-ti imaginatia pentru a decora masa de Craciun intr-un mod inedit. Poate ca pare o sarcina dificila, insa nu este deloc greu sa iti creezi singura decoratiunile pentru ziua cea mare. S-ar putea sa descoperi ca nu mai trebuie sa investesti bani in niciun obiect pentru ca ai deja in casa tot ceea ce iti trebuie.

Intampina-i pe cei dragi intr-o atmosfera de poveste fiindca am realizat special pentru tine o selectie festiva. Inspira-te din urmatoarele imagini si aranjeaza-ti masa de Craciun dupa cum iti dicteaza inima. Pe masura ce vei avansa cu proiectele creative, iti vei da seama ca iti vin idei din ce in ce mai bune.

inapoi

1. Rosul, o muza cromatica pentru masa de Craciun

Culoarea aceasta este un simbol al Craciunului, asa ca poti porni de la ea in aranjarea unei mese festive. Poate fi combinata cu auriu, argintiu si negru, pentru un aspect cool. Lumanarile si crengutele decorative nu ar trebui sa lipseasca din cadru. Daca ai invitati la masa, ii poti surprinde cu un mic cadou asezat in farfurie sau langa ea. Cu acest ultim detaliu, nu ar trebui sa mai ai nicio indoiala fiindca vei fi considerata gazda perfecta.

inapoi

Comentarii