Din pataniile lui Maruta: cum sa procedezi daca ai ramas fara caldura iarna (P)

8882
Maruta

Cum ar fi sa te trezesti fara caldura in casa in toiul iernii? Da, stiu ca pare un scenariu desprins din filme, dar, din pacate, e unul real. Cel putin la noi, familia Maruta, asa s-a intamplat. Iar eu iti spun si cum am reusit sa rezolv in timp record problema. 

Imaginati-va o zi de noiembrie foarte friguroasa. Cu o seara inainte, am fost la un eveniment unde am prezentat, intr-o sala friguroasa, alaturi de Amalia Enache. Am ajuns tarziu acasa si tot ce imi doream era sa dorm cateva ore bune, sa stau cu Andra si cu copiii. Doar ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Si in loc sa ma trezesc intr-o casa calduroasa, m-am trezit intr-una geroasa. La propriu! Si asta deoarece… s-a stricat centrala.

Cum am ales cea mai buna centrala

Stiti despre ce vorbesc daca ati patit asa ceva cand afara sunt temperaturi negative. Prima reactie? M-am apucat sa dau telefoane in dreapta si-n stanga si am facut si un live in care v-am cerut sfaturi de cum sa aleg cea mai buna centrala. Si asa am aflat de centralele Buderus si am rezolvat problema familiei Maruta. La sediu l-am intalnit pe domnul Adi, cel care m-a ajutat si care mi-a explicat tot ce trebuie sa stiu despre o centrala pe care sa ma pot baza, una fiabila, eficienta energetic si care sa fie de cea mai buna calitate. Si uite asa problema familiei Maruta si-a gasit si rezolvare, una chiar calduroasa.

Maruta

In cazul meu, centrala cu condensare Buderus Logamax plus GB162 de 70 kW a fost solutia care a facut ca ziua sa fie una (mai) buna. Pe principiul ca cine se trezeste de dimineata… isi gaseste centrala buna in casa.:)

Care sunt beneficiile centralelor Buderus

Modelul de centrala cu condensare Logamax plus GB162 de 70 kW este ideal pentru a incalzi suprafete mari, fiind solutia recomandata in cazul unei vile uni sau multifamiliale. De asemenea, acopera cu usurinta, impreuna cu un boiler extern, necesarul de apa calda menajera in cazul mai multor bai. Schimbatorul de caldura din aluminiu este realizat folosind tehnologia inovatoare ALU PLUS, pentru o durata lunga de viata si o mentenanta facila. Poate functiona impreuna cu toate sistemele de incalzire cunoscute, inclusiv cu incalzire in pardoseala. Avantajul recunoscut al sistemelor Buderus de incalzire este dat de modularitatea acestora: pot fi extinse cu usurinta ulterior, prin adaugarea de noi elemente, cum ar fi panourile solare. Asadar, puteti planifica investitia pe termen mai lung!

Cum nu sunt foarte priceput la astfel de echipamente, m-am bucurat sa aud ca centrala Buderus este foarte simplu de utilizat, iar setarile se pot face cu mare usurinta. Este produsa in fabrica din Olanda si se monteaza foarte usor, atat pe perete, cat si pe sistem de montaj. Nu necesita spatii laterale pentru montaj sau intretinere, ca urmare poate fi amplasata aproape oriunde. Accesul la toate componentele interne ale echipamentului se face prin fata acestuia, iar din panoul de comanda se pot gestiona direct cele doua servicii: incalzire si apa calda menajera. Iar vestea buna e ca la fiecare revizie tehnica obligatorie, tehnicianul de service nu iti va crea disconfort in casa!

Mai mult, centrala se incadreaza in clasa de eficienta energetica A pentru incalzire si poate fi comandata prin aplicatie de pe smartphone, din orice loc din lume. Iti poti seta temperatura pe care o doresti in fiecare camera, la o anumita ora, inainte de a ajunge acasa. Asadar, fara surprize neplacute cand ajungi langa cei dragi! De asemenea, poti seta de la distanta temperatura si programul de pregatire a apei calde menajere. Flexibil, inteligent si modern. Si ca sa nu uit: centrala are o greutate redusa, este silentioasa si usor de intretinut.

Expertiza Buderus in sisteme de incalzire este recunoscuta pretutindeni, multumita celor aproape 300 ani de experienta, a atentiei acordate calitatii materialelor alese, dar si a serviciilor excelente oferite. Toate aceste beneficii au facut si ca centrala Buderus sa fie alegerea perfecta pentru locuinta noastra.

Acum, ca ai citit despre centrala ideala pentru familia Maruta, descopera mai multe despre dieta rapida de trei zile care te pregateste pentru zilele festive de la sfarsit de an.

Foto: PR/ Costin Dragomir

Comentarii