Gest fara precedent facut de Regina Elisabeta. Are legatura cu mama lui Meghan Markle

219
mama lui Meghan Markle

Ne apropiem de final de an cu viteza, iar Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii trimite deja invitatii de Craciun. Ea a facut anul acesta ceva cu totul iesit din comun. A incalcat protocolul Casei Regale Britanice si a invitat-o pe mama lui Meghan Markle la festivitatile de Craciun din resedinta regala.

Presa internationala scrie ca acest gest fara precedent facut de Regina Elisabeta are legatura cu mama lui Meghan Markle, Doria Ragland. Mai precis, Regina i-a trimis Doriei invitatie pentru a participa la festivitatile de Craciun, care se vor desfasura la resedinta regala din Sandringham, din comitatul Norfolk, potrivit who.com.au.

In spiritul Craciunului, Regina Elisabeta a incalcat protocolul pentru ca mama lui Meghan Markle sa fie alaturi de fiica sa.

Prin aceasta initiativa, Regina a aratat, inca o data, cat de mult isi iubeste nepotul. Un reprezentant al Casei Regale si-a exprimat parerea, pentru publicatia The Express, vizavi de acest gest, catalogandu-l drept unul emotionant.

Din declaratia acestuia a reiesit ca invitatia este un semn de respect al Reginei fata de Meghan si de recunoastere a faptului ca ea nu are alte rude in tara, spre deosebire de Kate, care detine tot suportul din partea familiei, care locuieste aproape.

Ce planuieste mama lui Meghan Markle

Cel mai probabil, Regina Elisabeta a II-a a fost impresionata de faptul ca Meghan a avut alaturi, la casatoria cu Printul Harry, doar pe mama ei. Doria Ragland si fiica sa au fost implicate intr-un scandal de familie, care pare departe de a se finaliza. Tatal fostei actritei din serialul „Suits“ a adus acuze celor doua si a incercat sa le pateze imaginea in fata Casei Regale Britanice si nu numai. Sora lui Meghan Markle, dar si fratele acesteia au avut, de asemenea, tentative de a le denigra. Cu toate acestea, sotia Printului Harry si mama sa au facut o figura frumoasa cu prilejul ceremoniei de nunta si si-au pastrat modestia si decenta. Calitatile acestea si faptul ca Meghan este insarcinata si are nevoie ca mama ei sa ii fie aproape au facut-o pe Regina sa incalce protocolul pentru prima data in istorie.

Presa din strainatate scrie ca Doria este in plin proces de schimbare a domiciliului pentru o perioada mai lunga de timp, daca nu chiar definitiva.

Daca ti-a placut acest articol, te invit sa citesti o poveste de viata din care avem de invatat cu totii. Ia o pauza si delecteaza-te cu Povestea Malinei Preoteasa, tanara care a lasat totul pentru a ajuta copiii africani.

Foto: Instagram

Comentarii