Machiajul potrivit pentru ochi verzi. 5 nuante de fard care te pun in valoare!

480
Machiajul potrivit pentru ochi verzi

Alegerea unui model de makeup care sa te avantajeze depinde de mai multi factori, printre care si culoarea irisului. Ochii verzi sunt seducatori, dar nu pot fi pusi in valoare de orice nuante, ci doar de machiajul potrivit pentru ochi verzi. Atunci cand esti in dilema, inspira-te de la expertii in domeniu si vei trece peste orice provocare beauty.

Iti prezentam, in continuare, cu ce culori de farduri nu dai gres in machiajul ochilor verzi. Mai mult de atat, iti oferim si cateva modele de makeup din care te poti inspira atunci cand esti in pana de idei. Exista 5 nuante de farduri care iti complimenteaza look-ul astfel incat fiecare iesire in oras sa fie memorabila.

inapoi

1. Machiajul potrivit pentru ochi verzi: nu dai gres cu maro!

Fardurile de ochi in tonuri pamantii sunt o alegere inspirata daca nu stii ce makeup sa realizezi pentru ochii verzi. Aceste nuante iti subliniaza frumusetea naturala si iti ofera o nota subtila de senzualitate. Joaca-te cu diferite tonuri de maro, tinand cont de o regula simpla. Nuantele mai deschise se folosesc in coltul intern al ochiului, iar cele mai deschise spre coltul din exterior. Te poti machia astfel atat ziua, cat si seara, in functie de nuante si de intensitate.

Sfatul redactorului: Inlocuieste creionul negru de ochi, care tinde sa inaspreasca privirea, cu unul maro, pentru un efect deosebit. Vei adora diferenta la final, cand vei vedea ca ai obtinut un machiaj perfect!

inapoi

Comentarii