Locuri de neratat din Paris. 6 obiective turistice de care te vei indragosti

85
Locuri de neratat din Paris

Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Gradinile si Palatul Versailles se gasesc pe lista cu locuri de neratat din Paris, fiind asa-zisele bijuterii frantuzesti. Nu poti sa pleci din Capitala Frantei si sa nu admiri aceste obiective turistice care au castigat admiratia tuturor de-a lungul timpului.

Capitala Frantei nu inseamna doar miros de croissant, cafenele cochete, tinute cu berete si plimbari romantice, ci valoreaza mult mai mult de atat. Si nu o spunem noi, ci toti turistii care au ajuns sa paseasca pe strazile sale. Indragosteste-te de aceste locuri de neratat in Paris, potrivit cometoparis.com.

6 locuri de neratat din Paris: sugestii pentru o calatorie de vis

inapoi

1.  Turnul Eiffel

Nu trebuie sa mai ai nicio indoiala in privinta faptului ca pe lista acelor locuri de neratat din Paris se afla Turnul Eiffel. Este greu de crezut in vremurile noastre, insa constructia a fost privita cu reticenta la inceput. Acum ne gandim – ce ar fi Capitala Frantei fara acest obiectiv turistic?

Acesta este situat in parcul Champ de Mars si are o inaltime de peste 300 de metri, oferind de sus o priveliste care iti taie respiratia. Constructia are trei etaje accesibile publicului si 9 lifturi. Daca esti hotarat sa ajungi in varf folosind scarile, afla ca vei fi nevoita sa urci 1665 de trepte.

Iubitorii de gastronomie se vor bucura sa afle ca turnul are doua restaurante: Altitude  si Jules Verne.

inapoi

Comentarii