Renate Grad, castigatoare in prima editie de live-uri de la Vocea Romaniei. Tinuta Andrei a atras toate privirile!

398
live-uri de la Vocea Romaniei

Prima editie de live-uri de la Vocea Romaniei de la Pro Tv a fost un spectacol in adevaratul sens al cuvantului. Iti spunem mai multe despre tinuta pe care a ales sa o poarte de aceasta data indragita solista, dar si ce concurent din echipa ei merge in urmatoarea etapa!

Daca pana acum antrenorii au fost cei care au ales cu ce concurenti merg spre marea finala, din aceasta seara a revenit celor din fata ecranelor TV sa isi spuna parerea. Din fiecare echipa, cate doi concurenti au avut parte de provocari muzicale ce i-au pus in alta lumina. In prima editie de live-uri de la Vocea Romaniei, in ringul muzical au intrat si au dat tot ce au avut mai bun concurentele Sara Chiavegato si Renate Grad din echipa Andrei. Dintre cele doua concurente talentate, publicul a ales sa mearga mai departe cu Renate. Nici antrenorul Andra nu s-a lasat mai prejos si a ales o tinuta speciala pentru prima seara de show live.

Ce tinuta a purtat Andra in prima editie de live-uri de la Vocea Romaniei

inapoi

1. Cine sunt stilistii cu care a colaborat artista

O tinuta pe masura show-ului spectaculos, asa poate sa fie descrisa alegerea vestimentara a Andrei. Diana Enciu si Alina Tanasa, cunoscute si sub numele de Fabuloasele, au fost cele care au ajutat-o pe solista sa-si definitiveze look-ul aparte din prima editie de live-uri de la Vocea Romaniei. Andra a purtat o tinuta rosie Manuri, cu decolteu in V si franjuri.

inapoi

Comentarii