Motivul induiosator pentru lipsa Ducilor de Sussex de la receptia anuala de la Buckingham

318
Lipsa Ducilor de Sussex de la Palatul Buckingham este motivata

In timp ce Kate Middleton si Printul William participau la petrecerea anuala de Sarbatori, organizata de Regina Elisabeta, Meghan si Harry au fost vazuti la un alt eveniment. Lipsa Ducilor de Sussex de la receptia regala are si un motiv.

Chiar daca lipsa Ducilor de Sussex de la receptia anuala de Sarbatori alimenteaza zvonurile care spun ca relatia Duceselor Kate si Meghan este tensionata, faptele dovedesc contrariul. Meghan si Printul Harry au anuntat cu cateva zile inainte ca vor participa la un alt eveniment, pe care nu il puteau rata.

View this post on Instagram

#NEW! Harry, Meghan and Little Bump Sussex stepped out tonight for the seasonal Christmas Carol Service for the Henry van Straubenzee Memorial Fund at St. Luke’s Church in London. ⁣ ⁣ Duchess Meghan gave a reading of Marianne Williamson’s ‘Our Deepest Fear’ during the service and introduced the reading by sharing with the audience that she and Harry believed it was the perfect reading because it “sums up the spirit of what the Henry van Straubenzee Memorial Fund does to empower young children.”⁣ ⁣ ⁣ #harryandmeghan #meghanandharry ⁣#dukeofsussex #princeharry #duchessmeghan #princeharryandmeghan #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #princessmeghan #meghanmarkle #princewilliam #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #royalfamily #theroyalfamily #britishroyalfamily #britishroyals #sweetheartsofsussex #royalbaby #babysussex⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣#princecharles #queenelizabeth #kensingtonpalace #henryvanstraubenzeememorialfund

A post shared by The Duke & Duchess of Sussex (@harryluvsmeghan) on

Agenda regala a fost facuta dinainte, iar rolurile au fost impartite echitabil, in functie de prioritati si de ordinea succesiunii la tronul britanic.

Lipsa Ducilor de Sussex este legata de un prieten de-al Printului Harry

Cei doi au mers la un eveniment comemorativ, care s-a desfasurat la St. Luke`s Church din Kensington. Evenimentul este dedicat prietenului Printului Harry, Henry van Straubenzee, care a murit in anul 2002, in urma unui accident de masina, pe cand avea doar 18 ani.

View this post on Instagram

Harry, Meghan and Little Bump Sussex stepped out tonight for the seasonal Christmas Carol Service for the Henry van Straubenzee Memorial Fund at St. Luke’s Church in London. ⁣ ⁣ A portion of the order of service is pictured ⁣ ⁣ #harryandmeghan #meghanandharry ⁣#dukeofsussex #princeharry #duchessmeghan #princeharryandmeghan #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #princessmeghan #meghanmarkle #princewilliam #duchessofcambridge #katemiddleton #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #royalfamily #theroyalfamily #britishroyalfamily #britishroyals #sweetheartsofsussex #royalbaby #babysussex⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣#princecharles #queenelizabeth #kensingtonpalace #henryvanstraubenzeememorialfund

A post shared by The Duke & Duchess of Sussex (@harryluvsmeghan) on

Henry si Charlie, fratele sau, au fost prieteni buni cu Harry si William. Mai mult, Printul Harry a fost cavaler de onoare la nunta lui Charlie, care s-a desfasurat la inceputul lunii august.

Cu aceasta ocazie, Meghan a recitat poemul “Frica noastra cea mai adanca” – “Our Deepest Fear”, semnata de Marianne Williamson. Poezia, rostita cu multa responsabilitate si emotie de sotia Printului Harry, se refera la importanta increderii in sine si in fortele proprii atunci cand te lupti cu temerile cele mai agresive.

In fotografiile surprinse de paparazzi, Meghan Markle, insarcinata in cinci luni, apare intr-o tinuta in care predomina culoarea bleumarin.

Printul Harry a tinut un discurs emotionant, iar fratele sau, Printul William, prezent la receptia organizata de suverana Marii Britanii, a trimis un mesaj in acelasi registru, insotit de multumiri pentru cei prezenti, cu atat mai mult cu cat evenimentul comemorativ a fost unul cu scop caritabil.

Printre invitati s-au numarat si sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, insotita de sotul acesteia, James Matthews, dar si parintii celor doua surori, Carole si Michael.

Afla detalii despre evenimentul unde au fost Kate Middleton si Printul William si ce tiara a purtat Kate.

Foto: Instagram

 

Comentarii