Lista de lecturi pentru aceasta iarna. Patrunde in lumea fascinanta a cartilor!

609
lecturi pentru aceasta iarna

Vacanta de iarna inseamna timp de calitate petrecut cu cei dragi, dar si momente in care sa faci lucrurile care iti plac. Iti venim in intampinare cu lista de lecturi pentru aceasta iarna, tu doar trebuie sa alegi ce ti se potriveste!

Este placut sa ne mai delectam din cand in cand si cu cateva carti bune, carti care sa te faca sa uiti de agitatia zilelor noastre si care sa te transpuna intr-o lume de poveste. Lista de lecturi pentru aceasta iarna este gandita pentru fiecare gust in parte.

Lecturi pentru aceasta iarna: pentru cei mici si cei mari

inapoi

1. Harry Potter de J. K. Rowling

Cu totii am auzit pe Harry si de palpitantele sale peripetii. Include volumul pe lista de lecturi pentru aceasta iarna si bucura-te din plin de aventurile ce te vor tine cu sufletul la gura. Harry Potter este un baiat nascut dintr-o vrajitoare si un vrajitor, care mor dupa ce personajul <<Cap de mort>> ii ataca. Harry primeste la varsta de 11 ani o scrisoare de la Scoala de vraji si magie Hogwarts, acolo unde ajunge sa studieze. La scoala isi face doi prieteni buni, invata sa joace Vajhat si incepe sa aiba incredere in Albus Dumbledore, directorul institutiei si unul dintre vrajitorii buni ai acelei lumi. Actiunea incepe atunci cand Harry cu Ron si Hermione isi dau seama ca la scoala se ascunde ceva foarte de pret. Dupa lungi cautari afla ca este vorba de piatra filozofala. Ti-am starnit curiozitatea, nu-i asa? Atunci iti dorim lectura placuta!

inapoi

Comentarii