Lansarile lunii decembrie: ce produse nu trebuie sa ratezi in acest sezon

195
lansarile lunii decembrie

Iarna se numara… schimbarile pe care e bine sa le facem cand vine vorba de ritualul de ingrijire si nu numai. Descopera care sunt lansarile lunii decembrie si alege cadouri nu doar pentru tine, ci si pentru cei dragi!

Schimbarile de mediu sunt cele care fac ca si in rutina de ingrijire sa fie nevoie de unele modificari. De aceea e bine ca trusa ta cu produse de infrumusetare sa fie completata cu unele ajutoare. O buna sursa de inspiratie sunt chiar lansarile lunii decembrie.

Descopera care sunt lansarile lunii decembrie: galerie cu produse de trecut pe lista de beauty si de… sanatate

inapoi

1. Pentru o curatare si hidratare perfecta

Stim ca o parte esentiala a procesului de ingrijire a tenului o reprezinta demachierea, ritual ce e bine sa fie respectat de doua ori pe zi, dimineata si seara. Un aliat de incredere in acest sens sunt si cele mai noi produse de la Nivea: apa micelara bifazica NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Waterproof si NIVEA Make-up Care Expert Hydra Primer. Ambele sunt concepute sa aiba grija de tenul tau atat inainte, cat si dupa aplicarea machiajului. Primul dintre ele contine ulei uscat si ceai negru si curata in profunzime chiar si machiajul rezistent la apa. In schimb, cel de-al doilea este indicat sa fie aplicat inaintea machiajului, rolul lui fiind de a asigura o baza perfecta inainte de folosirea fondului de ten.

inapoi

Comentarii