De ce Meghan Markle trebuie sa stea in spatele lui Kate la intalnirile oficiale

586
Kate

Rolul de membru al familiei regale nu este deloc unul simplu, cu atat mai mult cu cat acesta presupune respectarea mai multor reguli. Iata de ce Meghan Markle trebuie, de exemplu, sa stea in spatele lui Kate la intalnirile oficiale!

Nu putine au fost lucrurile noi pe care a trebuit sa le invete frumoasa sotie a Printului Harry dupa ce a intrat in familia regala britanica. Desi de cele mai multe ori ea a respectat regulile specifice protocolului regal, au fost si momente in care a calcat cu stangul.

De ce trebuie sa stea in spatele lui Kate la intalnirile oficiale

Ai observat si tu ca la multe dintre aparitiile oficiale, Meghan Markle obisnuieste sa stea in spatele lui Kate, sotia Printului William? Desi pare un lucru la voia intamplarii, situatia nu este deloc asa, ci e ceva ce tine de eticheta regala. Mai exact, statutul ei de Ducesa de Sussex presupune sa stea in spatele mai multor membri din familia regala la intalnirile oficiale. Bineinteles ca toata lumea trebuie sa stea in spatele Reginei Elisabeta, dar Meghan trebuie sa faca acelasi lucru si in cazul cumnatei sale Kate, arata popsugar.co.uk.

View this post on Instagram

If you want to write a letter to the Cambridges and Sussexes, this is the address you should send to: Clarence House London SW1A 1BA. This is the same address for The Prince of Wales & The Duchess of Cornwall and for The Dukes & Duchesses of Cambridge and Sussex. As the second royal wedding of the year is also approaching, you can always send a letter to Princess Eugenie and her fiancée. The address is Buckingham Palace London SW1A 1AA. Edit by Tumblr user crownprincesses. #duchessofcambridge #dukeofcambridge #katemiddleton #princewilliam #princegeorge #princesscharlotte #princelouis #dukeofsussex #duchessofsussex #princeharry #meghanmarkle #middletons #pippamiddleton #princecharles #princeofwales #duchessofcornwall #camilaparkerbowles #britishroyalfamily #kensingtonpalace #clarencehouse #princessdiana #ladydiana #dianaspencer #princessofwales #hermajestythequeen #queenelizabethii #queenelizabeth #duchesscatherine #duchesskate #duchessmeghan

A post shared by Cambridge & Sussex 🇬🇧 (@hrhcambridgeands) on

In ciuda prieteniei solide dintre cele doua, protocolul regal presupune ca sotia Printului Harry sa stea in spatele urmatoarei regine care se afla in linia de succesiune la tron, in acest caz fiind vorba de Kate.

Meghan Markle, o „altfel“ de Ducesa

Din cauza acestei reguli ce tine de protocolul regal, ai vazut-o pe Meghan Markle stand in spatele lui Kate cand au aparut la balconul Palatului Buckingham, mergand in spatele ei si a Printului William cand au intrat in catedrala Westminster Abbey, dar si la stadionul Wimbledon.

Aceleasi reguli presupun si ca fosta actrita din serialul „Suits“ sa faca reverente in fata lui Kate, a Printului William, a Printului Charles sau a Camillei. Cu toate acestea, atitudinea si actiunile ei de pana acum arata ca Meghan a intrat in rolul de membru al familiei regale britanice, doar ca este o „altfel“ de Ducesa.

Descopera mai multe despre Barbara Bush, fiica fostului presedinte al Americii, care s-a casatorit cu alesul inimii.

Foto: Instagram/Guliver

Comentarii