Kate Middleton a purtat tiara preferata a Printesei Diana din nou

4403
Kate Middleton a purtat tiara preferata a Printesei Diana: tiara lover's knot, cu 38 de perle si diamante

Ducesa de Cambridge a stralucit din cap pana in picioare la petrecerea de Sarbatori gazduita la Palatul Buckingham de Regina Elisabeta. La acest eveniment, Kate Middleton a purtat tiara preferata a Printesei Diana.

Este vorba despre tiara din perle si diamante, scrie people.com, cunoscuta si sub numele Lover’s Knot, pe care i-a daruit-o Regina Printesei Diana cand s-a casatorit cu Printul Charles. Luni, 4 decembrie, bijuteria speciala a iesit din nou la lumina. Kate Middleton a purtat tiata preferata a Printesei Diana.

Petrecerea regala organizata la Palat a fost ocazia perfecta pentru capetele incoronate sa etaleze bijuterii pretioase, tinute scumpe si elegante si sa socializeze in modul caracteristic, nobil si cu zambetul pe buze.

Desi evenimentul are loc anual, Regina Elisabeta reuseste inca o data, prin aceasta petrecere, sa reduca impactul zvonurilor aparute despre neintelegerile iscate intre Ducese, sotiile Printilor William si Harry.

Presa din toata lumea a lasat pentru cateva ore supozitiile despre Ducesele Kate si Meghan si s-a concentrat pe stralucirea petrecerii de Sarbatori de la Palatul Buckingham.

Kate Middleton a purtat tiara preferata a Printesei Diana, cu 38 de perle in forma de lacrima

Ducesa de Cambridge a purtat aceasta tiara si anul trecut, la acelasi eveniment. Este pentru a cincea oara cand asorteaza tiara Lover’s Knot la tinute spectaculoase. Bijuteria a fost creata pentru Regina Mary, in 1914, si detine nu mai putin de 38 de perle in forma de lacrima si diamante din colectia regala.

Tiara a fost daruita Printesei Diana, care a fost nevoita sa o returneze in visteria Casei Regale dupa divortul de Printul Charles. Pana in 2015, cand Kate a purtat-o la o receptie formala ce a avut loc la Palatul Buckingham, tiara Lover’s Knot nu a mai fost vazuta.

In iulie 2017, Kate a etalat inca o data aceasta bijuterie deosebita, la un banchet organizat in onoarea vizitei omologilor spanioli. La cateva luni de la nasterea Printului Louis, cel de-al treilea copil al cuplului regal, Kate a purtat aceasta tiara din perle si diamante la evenimentul organizat pentru receptia capetelor incoronate din Tarile de Jos.

Te invitam sa vezi prima imagine cu fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka.

Foto: Instagram

Comentarii