Ionut Fulea, al patrulea invitat care va canta alaturi de Andra la spectacolul „Traditional“

1756
Ionut Fulea

Talentul si cele mai indragite voci de la noi si-au dat intalnire pe scena mult asteptatului concert „Traditional“. La sfarsitul acestei luni, alaturi de Andra va incanta publicul cantaretul de muzica populara Ionut Fulea.

Trei zile de muzica buna, trei zile de surprize si de emotii traite intens. Este vorba de 28, 29 si 30 septembrie, zile in care va avea loc la Sala Palatului, din Capitala, concertul Traditional, un omagiu pe care Andra il aduce folclorului.

Daca nu ai apucat sa cumperi bilete la concertele de la sfarsitul lunii, e bine sa stii ca ele mai sunt disponibile doar pentru sambata, pe 29 septembrie, la casieria Salii Palatului si online aici.

Dezvaluirea numelor invitatilor surpriza continua cu solistul de muzica populara din zona Ardealului. Lista solistilor ce vor urca alaturi de Andra pe scena este completata pana in prezent de Mirabela Dauer, Constantin Enceanu, Ionut Fulea si Mioara Velicu.

Mai multe despre proiectele muzicale, despre valoriile pe care le pretuieste si despre proiectul „Traditional“ ne spune Ionut Fulea.

Interviu cu Ionut Fulea: ce melodii va interpreta alaturi de Andra pe scena, dar si ce parere are despre ea ca artist

Ce proiecte muzicale aveti in prezent?

„Anul acesta, sarbatoresc 25 de ani de cariera artistica si o sa am un eveniment in luna noiembrie. Am in lucru un nou album si imi doresc sa pregatesc doua concerte. Unul o sa aiba loc in preajma Craciunului si unul in preajma Pastelui.“

Este prima data cand o sa urcati pe scena alaturi de Andra?

„Este pentru prima data si ma bucura mult acest lucru. Nu puteam sa raspund decat pozitiv invitatiei primite. O sa interpretez alaturi de Andra melodiile <<Marie, Marie>> si <<Cantecul de catanie>>.“

Cum vi se pare proiectul „Traditional“?

„In primul rand, vreau sa spun ca Andra este una dintre putinele soliste care pot canta orice. Inceputurile ei in muzica au legatura cu genul popular si cred ca prima dragoste nu se uita niciodata. Are o voce care se preteaza interpretarii pieselor traditionale, are un suflet care vibreaza pe scena si nu mai vorbim de minte, care le cuprinde pe toate.“

Ce parere aveti despre Andra ca artist?

„Nu am auzit niciodata ceva rau despre ea si Catalin Maruta, iar acest lucru spune multe din punctul meu de vedere. Pe Catalin il cunosc mai putin, insa pe Andra o stiu inca de cand era mica. Este o persoana sensibila si are o voce aparte in contextul muzical romanesc. Este foarte important ca s-au tinut departe de zona stirilor de scandal, ceea ce arata ca sunt seriosi amandoi si ca tin la valorile traditionale ale poporului roman.“

Acum, ca ai citit ce spune cel de-al patrulea invitat al Andrei la concertul „Traditional“, poti sa mai descoperi care au fost cele mai stylish cupluri la Emmy 2018 – ce vedete si-au dat intalnire pe covorul rosu.

Foto: Facebook

Comentarii