Ionut Dolanescu va interpreta piese din folclor, alaturi de Andra, la spectacolul Traditional

4674
ionut dolanescu

Mai mult decat un eveniment, concertul Traditional de la Sala Palatului este un proiect de suflet al Andrei, care si-a dorit sa aduca un omagiu muzicii romanesti, cu ocazia Centenarului, dar si sa ne reaminteasca de valorile autentice si de piesele de suflet ale poporului roman. La finalul acestei saptamani, ea va urca pe scena alaturi de nume mari mari ale folclorului romanesc, printre care se afla si Ionut Dolanescu.

Cantaretul in varsta de 46 de ani nu mai are nevoie de nicio prezentare, pentru ca Ionut Dolanescu a stiut sa se faca iubit de publicul roman inca de la varste fragede. Fiul solistilor de muzica populara romaneasca Maria Ciobanu si Ion Dolanescu, acesta a mostenit tot ce e mai bun de la parintii sai si cantecele lui le reamintesc romanilor de melodiile cu care au crescut, de importanta familiei, de mostenirea culturala pe care trebuie sa o ducem mai departe, astfel incat sa nu ne pierdem identitatea ca popor.

Andra si Ionut Dolanescu sunt pregatiti sa urce pe scena impreuna la sfarsitul saptamanii

Ionut Dolanescu a lansat pana acum 10 albume de muzica populara si, alaturi de sotie si de copii, este implicat in multe proiecte care au ca scop promovarea muzicii traditionale autentice romanesti. Andra este bucuroasa ca artistul a raspuns invitatiei sale si ne-a povestit ca a repetat foarte mult pentru concertele din acest weekend, dar ca simte ca fiecare minut a meritat si ca este foarte entuziasmata de acest proiect special.

Daca vrei sa cumperi bilete pentru concertul Traditional, trebuie sa stii ca acestea mai sunt disponibile doar sambata, 29 septembrie, si sunt puse la vanzare la casieria Salli Palatului si online aici.

Ionut Dolanescu nu este singurul care va canta alaturi de Andra la concertul Traditional. Pe scena va mai urca si indragita interpreta de muzica populara Irina Loghin, care a marturisit intr-un interviu ca asteapta cu nerabdare sa participe la acest eveniment.

Foto: Facebook

Comentarii