Invata sa fii fericita – 10 metode prin care te poti schimba in bine

817
Invata sa fii fericita - totul depinde de tine

Scriitoarea Jaeda DeWalt a oferit lumii definitia fericirii dintr-o alta perspectiva: “fericirea este creata, dar nedescoperita, este o stare de spirit aflata in cea mai buna forma si este independenta de circumstantele vietii”. Huffpost.com o citeaza si ofera cateva sfaturi care te invata sa fii fericita.

Metodele prin care poti ajunge la implinirea sufleteasca sunt binecunoscute, insa totul depinde de tine. Invata sa fii fericita, chiar daca asta inseamna sa faci ajustari importante in stilul de viata. Pentru inceput, iti spunem ca, zilnic, trebuie sa alegi sa faci ceva care sa iti aduca un minimum de bucurie.

Intr-o lume in care ne luptam in orice clipa cu stiri devastatoare, teluri de atins la serviciu, probleme financiare, tensiuni in cuplu si alte obstacole care ne fac viata inconfortabila, e greu sa fii fericita. Cu vointa si cateva lectii practice, vei stii sa lasi fericirea sa intre in viata ta.

Invata sa fii fericita in acest an – exerseaza si fii recunoscatoare

inapoi

1. Stabileste intalniri cu oameni dragi

Chiar daca sunt departe de tine, cu atatea mijloace de comunicare, poti saluta si transmite cateva cuvinte persoanelor care iti bucura sufletul. Intalneste-te cu prieteni dragi si evita oamenii toxici. Ca sa incepi sa fii fericita, fa-le loc celor care trezesc in tine emotii pozitive.

inapoi

Comentarii