Invata din greseli: 5 lectii despre suferinta din dragoste

391
Invata din greseli si nu vei mai suferi din dragoste

Greutatile in viata ne fac mai puternici, mai intelepti, chiar daca fiecare episod traumatizant isi lasa amprenta si in mod negativ asupra noastra. Ca sa minimizezi intensitatea unei traume, chiar si cand este vorba despre suferinta din dragoste, invata din greseli.

Lectiile oferite de brit.co ne sugereaza ca in viata, dupa o despartire, in special daca este nedorita, tragem concluzii si in urma lor evoluam. Adesea, avem nevoie de mai multe experiente neplacute ca sa intelegem unde procedam nepotrivit. Invata din greseli, ca sa previi noi suferinte!

In felul acesta, vei putea cunoaste mai bine si aprecia altfel lumea din jurul tau. Iata ce ar trebui sa inveti si ce sa tii minte de aici incolo!

inapoi

1. Fericirea e in tine

Dupa o despartire, dupa ce plangi cat simti nevoia, te descarci de emotii, iti dai seama ca trebuie sa te ridici din nou. Oricat incearca familia si prietenii sa iti ridice moralul, tu esti singura capabila sa faci acest lucru asa cum trebuie. O suferinta din dragoste te invata si ca ai resursele necesare sa fii fericita. Nimeni altcineva nu te poate invata acest lucru.

inapoi

Comentarii