Intrebarea-capcana pusa lui Kate Middleton de un copil despre Regina

1668
Intrebarea-capcana pusa lui Kate Middleton despre Regina

In timpul unei vizite in gradina Regelui Henry, din Londra, marti, 15 ianuarie, Ducesa a fost pusa in dificultate de un admirator mai tanar. Intrebarea-capcana pusa lui Kate Middleton a fost una chiar simpatica.

Cu toate ca a intrat in familia regala din 2011, Kate nu se poate lauda ca stie care sunt specialitatile culinare ale fiecarui membru regal in parte. Huffingtonpost.com scrie ca intrebarea-capcana pusa lui Kate Middleton a avut legatura cu Regina.

Inconjurata de fani, Kate a demonstrat ca nu este straina de arta gatitului si ca stie sa faca pizza. Alaturi de un grup de copii, Ducesa a intins aluat si a vorbit cu ei despre ingrediente, despre spatiul cosmic si despre copiii ei, Printul George si Printesa Charlotte. La un moment dat, o fetita a intrerupt dialogul intreband-o pe Ducesa daca Regina a mancat vreodata pizza.

Intrebarea-capcana pusa lui Kate Middleton a fost apreciata de Ducesa

Cand fetita a intrebat-o pe Kate daca Regina a mancat vreodata pizza, Ducesa de Cambridge nu si-a putut stapani uimirea. Nu se astepta la o asemenea intrebare si a declarat ca este o intrebare foarte buna. Cu toate acestea, nu a stiut ce sa ii spuna fetitei. “Stii, este o intrebare foarte buna, dar nu stiu. Nu stiu. Poate data viitoare cand o vad, s-o intreb?”, au fost cuvintele Ducesei.

Un reprezentant al Palatului Buckingham nu a vrut sa comenteze acest subiect, precizand pentru HuffPost ca acesta nu este un lucru pentru care sunt necesare detalii.

Pe de alta parte, Darren McGrady, fost Chef pentru Regina Elisabeta si Printesa Diana, a scris intr-un e-mail ca Regina nu a mancat pizza in cei 11 ani cat a lucrat la Palatul Buckingham.

Mai mult, acesta a adaugat ca Regina nu a consumat pizza nici cand au fost in Palermo, Sicilia – pizza fiind o specialitate italiana.

McGrady a spus ca a inceput sa o pregateasca din nou odata cu mutarea la Palatul Kensington. Acolo erau cel putin doi membri regali care adorau pizza. “William si Harry ar fi mancat pizza in fiecare seara, daca bona le-ar fi dat voie”, a incheiat acesta.

Citeste si articolul despre fratele Ducesei Kate, care a cazut prada depresiei.

Foto: Guliver

Comentarii