Instantanee cu familia Maruta la Poiana Brasov: un weekend de poveste

10510
instantanee cu familia Maruta

Orice familie are traditii, fie ca sunt mostenite din strabuni, fie ca sunt unele care se creioneaza in timp. Aceste traditii se transforma in amintiri pretioase, de colectie, care ne aduc aminte de copilarie si de bucuria de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Andra si Catalin obisnuiesc ca in fiecare an sa mearga alaturi de copii la munte, iar una dintre destinatiile pe care nu le rateaza este Poiana Brasov. Iata mai multe instantanee cu familia Maruta din acest weekend!

Eva si David iubesc zapada, asa ca s-au jucat cat e ziua de lunga pe partie in acest sfarsit de saptamana. In timp ce Andra si fetita au facut ingerasi si oameni de zapada, baietii s-au dat cu sania si au iesit cu snowmobilul. Bineinteles, din programul de relaxare nu a lipsit relaxarea: piscina, spa, muzica de calitate si bunatati culinare cu specific traditional.

Andra si Catalin s-au jucat cu copiii in zapada

Catalin si Andra ne-au povestit ca obisnuiesc ca de Revelion sau la inceputul anului sa ajunga la hotelul Aurelius, situat intr-un peisaj superb din Poiana Brasov, pe marginea lacului Miorita, o oaza de liniste si relaxare. Acolo isi reincarca bateriile, alaturi de copii, si uita de grijile cotidiene. In plus, din fericire, vremea din acest an a fost perfecta pentru practicarea sporturilor de iarna.

Am selectat instantanee cu familia Maruta din acest weekend petrecut la Poiana Brasov si te invitam sa descoperi in galerie imagini cu cei patru direct de pe…  partie.

inapoi

1. Eva e la… inaltime!

inapoi

Comentarii