Inelul de logodna – descopera ce simbolizeaza formele pietrelor pretioase

251
Inelul de logodna trebuie ales in functie de personalitatea celei alese

Cand un barbat planuieste sa isi ceara iubita de sotie si cauta inelul de logodna perfect, adesea ia in calcul marimea pietrei pretioase si culoarea. In caz ca nu stiai, si forma pietrei este extrem de importanta.

Inelul de logodna poate avea piatra cu taietura rotunda, ovala, tip lacrima sau para, in forma de smarald, de inima sau stil printesa, scrie vogue.com. Aceste tehnici complexe au aparut de-a lungul timpului si au fost inspirate de personalitatea femeilor. Vorbim despre femeile din inalta societate, care si-au dorit bijuterii cu diamante slefuite cat mai sofisticat si greu de reprodus. Am ales sa vorbim despre cele mai solicitate forme de piatra pretioasa.

Daca un barbat vrea sa-si petreaca viata alaturi de iubita lui inseamna ca o cunoaste suficient de bine incat sa-i ofere inelul cu piatra potrivita personalitatii sale.

inapoi

1. Inelul de logodna cu piatra rotunda

De departe, inelul cu piatra rotunda este cea mai intalnita forma de piatra la inelele de logodna si exista si o explicatie pentru acest fapt. Prima taietura complicata a pietrei pretioase a fost rotunda. Cu 58 de fatete, aceasta a fost creata pentru a da cat mai multa stralucire posibila. Forma sa circulara reprezinta dragostea fara sfarsit. Femeile care iubesc acest tip de inel sunt romantice, fidele si, intr-o anumita masura, conservatoare. De retinut ca, uneori, sunt reticente la nou.

inapoi

Comentarii