Imprimeul piele de sarpe este in tendintele modei din 2019. Cum se poarta

195
Imprimeul piele de sarpe

Imprimeul piele de sarpe este unul dintre cele mai sexy motive pe care designerii caselor de moda le-au propus in acest an. El a tot revenit de-a lungul timpului, s-a reinventat si a capatat tot mai multa putere cand vine vorba de trenduri. 

De la microtrend la tendinta in toata frumusetea, imprimeul piele de sarpe a acaparat atentia iubitoarelor de moda. Cum se poarta pielea de sarpe in 2019? Avem cateva sugestii interesante si incepem cu faptul ca este la moda doar printul ce imita textura aceasta si nu pielea naturala de reptila.

Ce este de-a dreptul interesant la modelul piele de sarpe in tendintele anului acestuia este faptul ca, desi e un patern „zgomotos” vizual, el poate sa fie neutru. Tocmai de aceea, devine varianta ideala de a adauga un accent vizual de textura sau culoare tinutei tale. Gama cromatica specifica pielii de sarpe este in general bazata pe culori neutre: maro, negru, gri, verde, kaki, deci tonuri naturale, usor de asortat la orice!

Si, desigur, sa nu uitam, ca daca porti imprimeul piele de sarpe in 2019, automat vei adauga un plus de rafinament oricarei tinute! Nu ezita sa-l incluzi in tinute casual, sport, de seara, de cocktail si chiar la birou.

Cum porti imprimeul piele de sarpe: combinatii care intorc toate privirile

inapoi

1. Un trenci cu imprimeu, piesa de rezistenta din garderoba

Totusi, daca abia acum incepi sa porti acest imprimeu, avem cateva sfaturi pentru tine, de la specialistii in moda Elite Daily. Cumpara un trenci cu imprimeu din piele de sarpe si iti completezi cu siguranta garderoba cu o piesa pe care o poti purta atat ziua, cat si seara.

inapoi

Comentarii