Impreuna putem sa-l salvam pe Vladut – cum poti da o mana de ajutor

111
impreuna putem sa-l salvam pe Vladut

In prag de Sarbatori, lansam un apel catre toti oamenii de bine, care pot dona o suma cat de mica sau pot da vestea mai departe, pentru a se strange suma necesara operatiei si tratamentului unui baiatel in varsta de sase ani. Impreuna putem sa-l salvam pe Vladut!

Publicată de Eli Ranetescu pe Luni, 5 Mai 2014

Parintii lui si-au pierdut zambetul de pe buze si striga disperati dupa ajutor. Mezinul familiei a fost diagnosticat cu neuroblastom si alte doua tumori, iar pentru a fi operat si tratat, este necesara o suma uriasa: 500.000 de dolari. Daca ne unim fortele, impreuna putem sa-l salvam pe Vladut.

De banii acestia este nevoie urgent! Donatiile se pot face prin SMS la numarul 8828 cu textul Vladut sau in conturile deschise pe numele mamei, pe care le regasesti la finalul acestui anunt.

PUTEM DA O MINA DE AJUTOR!

Publicată de FOCUS Prima TV pe Duminică, 9 Decembrie 2018

Echipa AndraOnline isi doreste sa fie parte a acestei mobilizari exceptionale din partea presei autohtone, a colegilor de la ziare si reviste. Cu efort din partea tuturor, baietelul blond cu ochi albastri, in varsta de sase ani, ar putea sa se bucure ca orice copil normal de Craciun.

Impreuna putem sa-l salvam pe Vladut sa primeasca tratamentul de care are nevoie

#SMS #SHARE Acum e mai simplu sa donam pentru Vladut: SMS 8828 VLADUTAm mai spus, ii cunosc parintii lui Vladut, stiu…

Publicată de Cristina Bazavan pe Marţi, 11 Decembrie 2018

Pana in acest moment, parintii Elisabeta si Sorin au reusit sa stranga banii de avans, adica 120.000 de dolari. Acestia asigura inceperea tratamentului, nu si finalizarea tuturor procedurilor. Prin urmare, este inca nevoie de ajutor.

La doar sase ani, Vladut a fost diagnosticat cu neuroblastom la glandele suprarenale si alte doua tumori la plamani. Cei 500.000 de dolari s-ar putea strange, daca 50.000 de oameni ar trimite in conturile deschise cel putin 10 dolari, adica 40 de lei. Nu e putin, dar nici mult, daca te gandesti ca o astfel de mobilizare poate face lumea mai buna si un copil poate sa duca o viata normala. Este unica lui sansa de a supravetui si fiecare clipa conteaza!

Conturile unde se pot face donatii sunt:

Circiu Elisabeta Paula

Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005/ codul SWIFT: BACXROBU

Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004

De asemenea, se poate dona si prin SMS la numarul 8828 cu textul Vladut.

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.

Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Digi Mobil, Orange si Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone, utilizatorii nu platesc TVA. Campanie sprijinita de Fundatia Ringier.

O alta campanie pentru care merita sa ne inclinam este Campania Impreuna pentru MagicHome!

Foto: arhiva, Facebook, adevarul.ro

Comentarii