Imagini de colectie cu Andra si Catalin Maruta de la cununia civila

84379
Imagini de colectie cu Andra si Catalin Maruta

Iubirea schimba tot – nu e doar un vers dintr-un cantec pe care indragita artista de la noi il interpreteaza cu atat de mult drag, ci si cuvinte care ii caracterizeaza povestea frumoasa de dragoste, surprinsa in aceste imagini de colectie cu Andra si Catalin Maruta, care azi, chiar pe 10 august, implineste un deceniu de cand a devenit oficiala la starea civila. 10 ani de iubire neconditionata, de provocari, de tacere si bucurie, de cautari, de fericire au trait cei doi in toata aceasta perioada.

Uneori, e bine sa privesti spre trecut ca sa poti sa pretuiesti prezentul si sa te orientezi spre viitor. In aceste imagini de colectie cu Andra si Catalin Maruta, surprinse acum 10 ani la Casa de Casatorii a sectorului 3, din Capitala, ei au facut un pas important in viata lor si au spus „Da!“… cu acte in regula. Acum, cand aniversarea acestui moment aparte le aduce multa emotie in suflete, au realizat inca o data cat de multe lucruri au primit in viata: se au unul pe celalalt, dar si pe cei doi copii, fructul iubirii lor, o familie unita, multi prieteni care ii sustin in orice situatie, dar si aprecierea fanilor, o adevarata binecuvantare.

Cele mai frumoase imagini de colectie cu Andra si Catalin Maruta

Andra si Catalin au trait, la fel ca orice cuplu, momente bune si rele, au ras, dar si plans impreuna, au invatat sa isi armonizeze trairile, sa lase de la ei si sa nu le permita lucrurilor marunte sa le strice calatoria in doi. Fiecare statie a acestei experiente numita mariaj i-a facut sa se apropie si mai mult unul de altul si i-a ajutat sa evolueze.

inapoi

1. O calatorie nepretuita in timp

Astazi, se implinesc 10 ani de cand Andra si Catalin au devenit in mod oficial celebra familie Maruta. Cele doua vedete s-au casatorit dupa trei ani de relatie, dar si mai multi de cand erau prieteni.

inapoi

Comentarii