5 haine Stradivarius care te ajuta sa obtii cele mai cool tinute

375
haine Stradivarius

Ni se intampla tuturor sa intram entuziasmate intr-un magazin si sa nu stim ce piese sa alegem pentru garderoba noastra. Daca esti in cautare de haine Stradivarius si te chinuie dilemele, venim in sprijinul tau cu cateva sugestii care te vor ajuta sa obtii cele mai cool outfituri.

De cate ori nu ai deschis dimineata dulapul de haine si ti-ai spus dezamagita ca nu ai cu ce sa te imbraci? Rafturile nu erau complet goale, insa nimic nu te inspira pe masura asteptarilor tale. Acest lucru se intampla pentru ca nu ai hainele potrivite la indemana. Ai nevoie de piese care sa iti stimuleze creativitatea si sa te faca sa iti depasesti limitele vestimentare in fiecare zi. Am gasit cateva item-uri care se ridica la aceste standarde si ti le prezentam in galeria de mai jos.

Iti place sa iti cumperi haine Stradivarius? Atunci acest articol este pentru tine!

inapoi

1. Rochie cu snake print

Uita de modelele monotone de rochii care nu iti transmit nimic sic atunci cand le privesti pe raft! Investeste intr-o rochie de tip camasa, decorata cu snake print. Va face imediat diferenta in garderoba ta. Poart-o cu cizme ori sosete peste genunchi in zilele frigoroase si acopera-ti capul cu o bereta de inspiratie frantuzeasca. Mai ai nevoie doar de o jacheta calduroasa si de un sal supradimensionat pentru a obtine un look care se va remarca usor in multime.

Rochie cu snake print, Stradivarius – 89,90 Lei
inapoi

Comentarii