Grinch vrea sa fure Craciunul din nou! Ii va fi dejucat planul?

658
Grinch vrea sa fure Craciunul

Filmul de desene animate „The Grinch”, care va putea fi vizionat din 23 noiembrie in toate cinematografele din tara, este bazat pe cartea scrisa de Dr. Seuss, “How the Grinch Stole Christmas”, in anul 1957. Povestea este adaptata vremurilor noastre si nu trebuie ratata. Mergi cu familia la film, sa vezi cine ii incurca planurile morocanosului verde. Ai ghicit! Grinch vrea sa fure Craciunul din nou!

Notata deja cu multe puncte de criticii de film care au vizionat-o in avanpremiera, animatia promite sa aduca bunadispozitie intregii familii, de la mic la mare. Cel de-al optulea film de desen animat produs de Illumination si Universal Pictures ruleaza deja in alte locuri din lume si se bucura de succes. Spiritul Craciunului reuseste, inca o data, sa adune laolalta oamenii si sa ii faca sa rada cu pofta. Planifica o iesire la film cu cei mici sau cu alte persoane dragi tie si vezi cum Grinch vrea sa fure Craciunul din nou!

Grinch spune povestea unui morocanos cinic, care se decide sa fure Craciunul, dar care e intors din drum de o fetita inzestrata cu o putere speciala.

Cindy detine puterea optimismului!

Grinch vrea sa fure Craciunul – Oraselul Cinesti este in pericol!

Morocanosul Grinch este deranjat de faptul ca, an de an, Craciunul din oraselul Cinesti devine tot mai colorat, mai agitat si mai zgomotos.

Pentru ca ii deranjeaza linistea confortabila in care vietuieste, Grinch decide sa fure odata pentru totdeauna Craciunul. Pentru asta, se va deghiza in Mos Craciun, isi va inhama cei doi „reni” la sanie si va purcede la treaba.

In acelasi timp, Cindy, o fetita a carei sarbatoare preferata e Craciunul, planuieste sa-l prinda pe Mos Craciun, ca sa-i spuna personal ca este recunoscatoare pentru ca are o mamica ce munceste din greu ca sa aiba grija de ea singura. Va reusi Cindy sa il impiedice pe Grinch sa isi duca la capat planul diabolic?

GRINCH vs MOȘ CRĂCIUN

#teamGrinch sau #teamMoșCrăciun?GRINCH – la cinema din 23 noiembrie în 3D subtitrat și dublat în română.

Publicată de Ro Image pe Joi, 15 Noiembrie 2018

Comedia animata 3D este regizata de Scot Mosier si Yarrow Cheney. Producatorii care au lucrat la acest film sunt Chris Meledandri si Janet Healy.

S-ar putea sa te intereseze si topul nostru cu filme haioase cu caini si pisici – o colectie pretioasa de umor.

Foto: Ro Image

Comentarii