Greseli pe care le faci cand te speli pe cap. Schimba rutina de ingrijire!

675
Greseli pe care le faci cand te speli pe cap si nu trebuie sa le mai facii

E vara, parul se ingrasa rapid si multe femei obisnuiesc sa-l spele zilnic. Este una dintre acele greseli pe care le faci cand te speli pe cap. A doua in topul cu cel mai des intalnite gesturi nesanatoase pentru podoaba capilara este schimbarea samponului la intervale scurte de timp.

Cei de la goodhousekeeping.com au facut o lista cu cele mai agresive greseli pe care le faci cand te speli pe cap. Este vorba despre obiceiuri care distrug firul de par si ii sensibilizeaza radacina. Cu siguranta ai incercat sa repari daunele folosind produse profesionale sau de ingrijire, insa fara a obtine rezultatele promise.

Daca in timpul tratamentelor ai continuat sa faci aceleasi greseli, efectele pozitive ale produselor de ingrijire a parului nu au cum sa se produca. Cel mai bine, invata care sunt obiceiurile nocive si evita sa le mai faci, daca te afli in aceasta situatie.

inapoi

1. Schimbi des samponul

Nu esti constanta in folosirea samponului. Daca folosesti orice produs care promite sa readuca stralucirea parului tau, nu doar ca nu vei obtine acest rezultat, ci parul tau va fi si mai afectat. Substantele din sampoane, mai ales daca nu sunt potrivite cu parul tau, pot face mai mult rau decat bine. Alege produse speciale pentru par rebel, vopsit, uscat, gras, subtire, in functie de nevoile lui.

inapoi

Comentarii