Tinute nepotrivite la Gala Critics’ Choice Awards. Lady Gaga a plans pe scena!

1123
Gala Critics' Choice Awards

Instantaneele realizate la Gala Critics’ Choice Awards 2019 sunt dovada ca nu toate starurile exceleaza cand vine vorba de vestimentatie. Noi am facut o selectie si iti prezentam care sunt cele mai neinspirate tinute de la eveniment.

Premiata de mai multe ori de la inceputul acestui an, cunoscuta solista Lady Gaga si-a pregatit tinutele cu mare grija, la fel cum a facut si cu discursurile sale. Dupa ce a primit premiul pentru cea mai buna actrita la Gala Critics’ Choice Awards 2019, vedeta a tinut un speech emotionant. „Am simtit si vazut lucruri despre care nu stiam ca exista inainte. Multumesc mult pentru acest premiu. Este o onoare pentru mine. Simt ca imi este recunoscuta nu doar prestatia muzicala din film, ci si toate eforturile pe care le-am facut pentru a da viata personajului din <<A Star Is Born>>“, a spus actrita printre lacrimi pe scena.

Criticii de moda au multe de facut dupa un eveniment de asemenea anvergura, iar asta deoarece nu toate vedetele reusesc sa se imbrace cu stil de fiecare data cand apar pe covorul rosu. In timp ce unele din ele au ales tinute cu care s-au facut remarcate, altele au gafat memorabil, arata Usatoday.com.

Imagini cu tinute neinspirate de la Gala Critics’ Choice Awards 2019

inapoi

1. Olivia Munn

Combinatia dintre volane, buline si funde nu are cum sa fie chiar una reusita. Rochia de inspiratie flamenco purtata de actrita nu a fost cea mai buna alegere pentru covorul rosu.

inapoi

Comentarii