Florin Busuioc a suferit un infarct. Afla care este acum starea prezentatorului!

1431
Florin Busuioc

Carismaticul prezentator meteo de la Pro TV a suferit ieri seara un infarct miocardic dupa incheierea unui spectacol de teatru la Craiova. Florin Busuioc a fost resuscitat de mai multe ori de echipajele medicale de la SMURD.

Repetitiile pentru spectacolele de teatru, reprezentatiile de pe scena, locul de munca de la Pro TV si viata de familie completeaza programul zilnic al lui Florin Busuioc, indragitul prezentator meteo.

Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic

Omul care ne aduce vestile despre vreme de multi ani la Pro TV si familia lui au trecut prin momente dificile seara trecuta. La finalul piesei de teatru jucate pe scena Filarmonicii din Craiova, actorul a inceput sa se simta rau. A incercat sa iasa afara pentru a lua aer, insa la scurt timp a suferit un infarct miocardic. Colegii de scena au fost cei care au chemat echipajele de la SMURD, dupa care paramedicii prezenti l-au resuscitat mai mult timp, apoi l-au transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.

El a fost supus unei operatii de montare de stent

Prezentatorul meteo a fost dus in sala de operatii de urgenta, apoi echipa de medici de la spitalul din Craiova i-au montat un stent. Purtatorul de cuvant al unitatii medicale a fost cel care a oferit si primele declaratii dupa finalizarea interventiei chirurgicale la care a fost supus Florin Busuioc. „Operatia a fost o reusita, i s-a montat un stent. In legatura cu celelalte detalii, familia nu imi permite sa dau nicio declaratie. Important este, insa, ca totul s-a terminat cu bine“, a precizat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant. Cateva ore mai tarziu, reprezentantul spitalului a mai declarat ca actorul se afla in prezent in afara oricarui pericol.

Descopera mai multe imagini cu vedetele de la Pro Tv in straie populare. Plus o gluma a Andrei despre sarcina.

Foto: Instagram

Comentarii