Flori exotice pentru decorarea casei. 5 exemplare cu aspect spectaculos

452
Flori exotice pentru decorarea casei

Desi te-ai implicat in amenjarea locuintei tale trup si suflet, simti ca lipseste ceva? Daca vrei sa schimbi atmosfera, foloseste flori exotice pentru decorarea casei. Vei adauga astfel o nota unica si extravaganta spatiului in care locuiesti,  fara sa depui prea mult efort.

Florile exotice impresioneaza de la prima vedere, asa ca oricine iti va trece pragul va ramane impresionat de frumusetea plantelor pe care le ai in casa si iti va admira bunul gust.

Iti prezentam in galerie cele mai frumoase flori exotice pentru decorarea casei, sugerate de bhg.com. Mai intai, admira-le aspectul spectaculos, dupa care gandeste-te care s-ar integra cel mai bine in stilul de amenajarea al casei tale.

inapoi

1. Amaryllis, printre cele mai frumoase flori exotice pentru decorarea casei

Fii sigura ca Amaryllis va fi un punct de atractie in locuinta ta! Aceasta planta de apartament este extrem de apreciata pentru aspectul interesant al florilor, care sunt mari si intens colorate. Specialistii recomanda plantarea bulbilor de Amaryllis la inceputul lui noiembrie, pentru a te bucura de flori superbe chiar in perioada sarbatorilor de iarna. Roteste ghivechiul frecvent la cateva zile, fiindca planta are tendinta de a creste dupa lumina soarelui si va fi stramba daca nu aplici acest mic truc.

inapoi

Comentarii