Finala Vocea Romaniei – Cine castiga: Madalina, Bogdan, Alma sau Dora?

1150
Finala Vocea Romaniei incepe in cateva ore

Alma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Madalina Coca si Bogdan Ioan intra in lupta directa pentru marele trofeu, in finala Vocea Romaniei!

Astazi, de la 20.30, cei patru finalisti ai sezonului VIII sunt pregatiti sa faca spectacol in finala Vocea Romaniei.

Alma Boiangiu

Cele patru voci vor fi asociate cu nume mari din industria muzicala, astfel ca momentele lor de pe scena vor fi unele cu adevarat de neuitat.

Bogdan Ioan

In aceasta seara decisiva pentru ei, pentru ca doar unul va pleca acasa cu marele trofeu si un premiu in valoare de 100.000 de euro, concurentii vor canta piese care au trecut proba timpului.

Dora Gaitanovici

„Highway to hell”, „Somebody to love”, „I want to spend my lifetime loving you” sau „All by myself” vor fi interpretate cu totul si cu totul diferit si special de finalisti.

Madalina Coca are sanse mari sa castige finala Vocea Romaniei

Preferatii pentru marele trofeu sunt Madalina Coca, din echipa Andrei, si Bogdan Ioan, de la Smiley. Madalina a impresiont audienta, chiar in ziua cand s-a sarbatorit Centenarul, cu interpretarea de exceptie a slagarului „Multumesc, iubita mama!” – Mirabela Dauer.

Bogdan Ioan a intors cele patru scaune in doar cateva secunde, interpretand piesa „Earth Song”, de la Michael Jackson.

Alma si Dora sunt si ele concurenti de temut, pentru ca vocile lor sunt de-a dreptul speciale si memorabile. Este greu de spus, deci, cine va castiga trofeul, insa se anunta surprize mari si spectacol de calitate in aceasta seara. Cei patru finalisti ai sezonului VIII Vocea Romaniei vor prezenta cate trei momente de neuitat: unul singuri, unul cu antrenorul si inca unul alaturi de un invitat special. Alma Boiangiu va canta impreuna cu Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici ii va avea invitati pe solistul si pe trompetistul trupei Zdob si Zdub, Roman si Valeriu, Madalina Coca il va avea alaturi de ea pe Nicolae Furdui Iancu, iar Bogdan Ioan va canta impreuna cu Feli. Castigatoarea sezonului VII Vocea Romaniei, Ana Munteanu, va aduce pe scena in marea finala Vocea Romaniei un moment special cu interpretarea melodiei „Unde te duci”.

Vom vedea cine este marele castigator al acestui sezon, dupa inchiderea sesiunilor de vot. Decizia sta in mainile publicului, care poate vota concurentul favorit prin sms la numarul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/ concurent, sau online, gratuit, un singur vot. In aceasta seara, mai mut ca in alte dati, doar vocea conteaza!

Ca sa afli mai multe despre Madalina, citeste acest articol si daca iti place vocea ei, sustine-o in finala!

Foto: Pro TV

Comentarii