Cine merge din echipa Andrei in finala de la Vocea Romaniei si ce a declarat Tudor despre Andra

2493
finala de la Vocea Romaniei

Emotii, show, reprezentatii pline de sensibilitate, dramatism sau forta – de asta au avut parte aseara concurentii si antrenorii de la Vocea Romaniei, dar si cei din public sau din fata ecranelor TV. Voturile de la cei de acasa s-au indreptat in numar mai mare catre Madalina, concurenta din echipa Andrei ce merge in finala de la Vocea Romaniei.

Telespectatorii si-au ales favoritii, iar in urma voturilor trimise de acestia, cei patru finalisti ai sezonului 8 sunt: Alma Boiangiu, din echipa Tudor, Dora Gaitanovici, din echipa Irina, Madalina Coca, din echipa Andra, si Bogdan Ioan, din echipa Smiley. Acestia vor lupta vinerea viitoare pentru marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Madalina merge in finala de la Vocea Romaniei

Renate Grad si Madalina Celine Coca au fost concurentele din echipa Andrei ale caror interpretari au intors scaune, au fost aplaudate minute in sir si au starnit schimburi de replici intre cei patru antrenori. Daca in prima editie de live-uri Renate a impresionat si a ridicat publicul si antrenorii la dans pe piesa „I wanna dance with somebody“, Madalina Coca a strans aplauze inca de la primele acorduri ale melodiei „Multumesc, iubita mama“. Desi cele doua concurente din echipa Andrei au demonstrat ca au locul lor bine stabilit in lumea muzicii, voturile publicului au fost in numar mai mare pentru Madalina, drept urmare ea merge mai departe catre finala de la Vocea Romaniei.

Fiecare concurent din semifinala a pregatit pentru seara trecuta cate doua momente memorabile.

Ei au cantat singuri cate o piesa, iar cea de-a doua in duet cu antrenorul si celalat concurent ajuns in aceasta etapa a emisiunii.

Dupa ce Andra si cele doua concurente au urcat pe scena si au interpretat „Shallow’, piesa interpretata de Lady Gaga si Bradley Cooper in filmul „A Star Is Born”, publicul s-a ridicat in picioare, iar reactia lui Tudor a fost neasteptata. Vizibil impresionat de prestatia celor trei, acesta a spus despre sotia lui Maruta: „Este cea mai buna voce, fata de cei din fata voastra si una din cele mai bune voci din Romania. Ar trebui sa lasi prostiile si sa canti mai mult”.

Daca iti place cum canta Madalina, o poti vota in Finala Vocea Romaniei de vineri cu sms (text ”Madalina”) la 1200 (tariful este de 1.19 Euro -TVA inclus), de maxim 10 ori. Numarul este valabil in retelele Telekom, Orange, Vodafone si DigiMobil. De asemenea, poti vota gratuit, o singura data pe echipa, accesand pagina www.vocearomaniei.protv.ro/voteaza.

Descopera cat timp ar trebui sa petreci pe retelele de socializare zilnic ca sa n-ai probleme de sanatate.

Foto si video: Costin Dragomir/Pro TV/Youtube

Comentarii