Finala de la Vocea Romaniei Junior: ce tinuta si make-up va purta Andra

4008
Finala de la Vocea Romaniei Junior

In aceasta seara, la Pro TV, incepand cu ora 20:30, are loc finala de la Vocea Romaniei Junior, prilej cu care nu doar cei trei finalisti au emotii, ci si antrenorii, iar Andra si-a ales o tinuta speciala pentru aceasta ocazie. E vorba de o rochie-vesta eleganta, scurta, sexy, care ii pune in valoare picioarele si ii confera un aer glam.

Dupa ce vinerea trecuta cei mai talentati participanti au facut un adevarat spectacol la semifinala Vocea Romaniei Junior, cei trei antrenori, Andra, INNA si Marius au avut misiunea grea de a alege care sunt concurentii din echipele lor pe care ii trimit in Marea Finala.

Au fost multe clipe emotionante, publicul a aplaudat cele mai bune prestatii si copiii au demonstrat cat sunt de talentati si dornici sa castige. Andra a fost surprinsa in timpul emisiunii cu lacrimi in ochi, incercand sa isi pastreze machiajul intact, dar intr-un final a trebuit sa ia o decizie si a ales sa mearga mai departe cu Maya Ciosa, cea care a ridicat sala in picioare cantand „Like I´m Gonna Lose You!“, interpretata de Meghan Trainor & John Legend. INNA a ales-o pe Olivia Alexandru, iar Marius Moga pe Maria Popa, asa ca, in aceasta seara, cele trei voci se vor duela si doar una va castiga trofeul si premiul cel mare, in valoare de 50.000 de euro.

Dupa sase editii pline de culoare, Andra a marturisit ca isi doreste din tot sufletul ca Maya sa castige finala Vocea Romaniei Junior, dar ca le ureaza succes si celorlalti copii si spera ca show-ul de divertisment sa ii tina in fata ecranilor pe cat mai multi romani. Descopera in continuare ce tinuta poarta vedeta si cine s-a ocupat de machiajul si coafura Andrei:

inapoi

1. Ce rochie a ales Andra pentru finala de la Vocea Romaniei Junior

inapoi

Comentarii