Filme lansate in 2018 pe care trebuie sa le vezi!

1732
Filme lansate in 2018

Gala Globurile de Aur 2019 a scos la iveala cel mai bun film produs anul trecut si anume biografia muzicala “Bohemian Rhapsody”. Fa-ti timp sa vizionezi si alte pelicule interesante, filme lansate in 2018.

Dupa ce le vei bifa, vei constata ca ai invatat multe lucruri interesante. Aceste filme lansate in 2018 sunt adevarate lectii de viata, dar si povesti fascinante, care iti ofera o alta perspectiva asupa vietii.

In plus, urmatoarele filme lansate in 2018 beneficiaza de distributii de exceptie. De exemplu, in A Star is Born joaca Lady Gaga si Bradley Cooper, in A Simple Favor joaca frumoasa Blake Lively, in “Mission: Impossible – Fallout”, veteranul Tom Cruise da dovada inca o data de talent actoricesc de proportii. Pe cinemagia.ro, am descoperit cele mai interesante pelicule lansate anul trecut. Te invit, in zilele friguroase, sa intri in lumea minunata a filmului.

Filme lansate in 2018 – 10 creatii cinematografice pentru serile de iarna

inapoi

1. A Simple Favor – O simpla favoare

Bazat pe un roman semnat de scriitoarea Darcey Bell, filmul „A Simple Favor” scrie povestea lui Stephanie, o vloggerita care incearca sa descopere adevarul din spatele disparitiei bizare a celei mai bune prietene, fermecatoarea Emily Nelson.

inapoi

Comentarii