Au inceput filmarile la Ferma: lista cu cei 18 concurenti si ce a declarat Mihaela Radulescu

6340
filmarile la Ferma

Vedetele care participa la acest show de divertisment au parte de multe provocari in aceasta emisiune de succes, care va fi difuzata in curand de Pro TV. Obisnuite cu luxul, celebritatile trebuie sa lase deoparte capriciile si sa se adapteze unor conditii grele, mai ales ca filmarile la Ferma au loc iarna.

Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan i-au intampinat pe cei 18 concurenti, care au declarat ca sunt gata sa-si testeze limitele si sa demonstreze ca pot sa reuseasca in orice situatie. Surprizele, intorsaturile de situatie si momentele neasteptate vor face ca viata in Ferma sa fie o experienta de neuitat.

Un show cu multe provocari pentru vedete

Filmarile la Ferma sunt ingreunate de faptul ca in munti ninge necontenit si timpul pare ca s-a oprit. Din fericire, concurentii nu pot decat sa se concentreze pentru a gasi solutii pentru a trai si lucra impreuna. In acelasi timp, ei trebuie sa gaseasca strategiile perfecte pentru a putea ajunge in finala. Prieteniile care dureaza o fractiune de secunda sau aliantele care sa-i tina in joc fac parte din rutina zilnica.

Cei 18 concurenti au inceput filmarile la Ferma

Brigitte Nastase, Geanina Ilies, Otilia, Carmen Negoita, Claudia Pavel, Diana Belbita, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Calin, Catalin Morosanu, Emil Rengle, Florin Pastrama, Jorge, Kamara, Marius Craciun, Remus Boroiu, Silviu Tolu si Vali Barbulescu si-au pregatit bagajele cu haine groase, au pasit pentru prima oara in ferma si au avut parte imediat de cateva surprize. Au fost ei pregatiti pentru lucruri neasteptate? Cum au reactionat? Vom afla cu totii in curand.

“Ma bucur ca suntem in aceasta noua provocare impreuna. Voi fi alaturi de ei si la bine, si la greu. Cand vor avea de luat decizii importante, voi incerca sa-i ajut, nu sa-i influentez. Aici viata e pe bune, e adevarata, e grea, in nameti, in zapada, in frig, in conditii cu care cei mai multi dintre ei nu sunt obisnuiti”, a spus Mihaela Radulescu, prezentatoare Ferma.

Acum, ca ai aflat ca au inceput filmarile la Ferma, citeste si articolul despre vacantele vedetelor de la noi. Ce destinatii au ales pentru a se relaxa.

Foto: Pro TV

Comentarii