Emotionant: prima imagine cu fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka

7853
fiica lui Cabral

De ieri sunt parinti cu acte in regula, iar asta le aduce o mare bucurie. Iti prezentam prima imagine cu fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka, poza ce a strans multe aprecieri intr-un timp foarte scurt.

Finalul de an o sa fie cu siguranta unul special pentru cuplul Cabral si Andreea Ibacka. Sunt primele sarbatori pe care le vor petrece alaturi de micuta lor, ce a venit pe lume ieri. Iti prezentam si prima imagine cu fiica lui Cabral si a Andreei!

Prima imagine cu fiica lui Cabral: parintii sunt in culmea fericirii

Carismaticul prezentator al emisiunii „Ce spun romanii“ de la Pro Tv a devenit din nou tata, asta dupa ce frumoasa lui sotie a adus pe lume un bebelus sanatos.

Daca ieri el a prezentat doar doua poze, una in care apare alaturi de Andreea si una in care este singur, astazi ne-a surprins cu cea mult asteptata. Pe retelele de socializare a aparut prima imagine cu fiica lui Cabral si a Andreei, insorita de mesajul: „Salut. Sunt Cabi. Tatal lui Inoke si al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). In primul rand… va spun ca m-ati facut praf cu mesajele de ieri. V-ati oprit si ne-ati urat frumos, de m-a luat si mai tare de cap. Si pentru asta va multumim!!! In al doilea rand, pare ca multi au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor’sa a’ mica. E mai bine asa, mai ales pentru ele. Si va multumim ca intelegeti treaba asta. Pitica e bine. Grasuta, scandalagioaica si atenta deja la tot ce e in jur. Andreea Ibacka e bine si ea. Ma rog, fericita lesinata… Am pus prima poza pe care o am cu ea. Ea ma tine de dest, eu lesin… d-astea.“

Cum au anuntat cei doi ca urmeaza sa devina parinti

Sunt unul dintre cele mai indragite cupluri de vedete si pe buna dreptate. Andreea si Cabral au gasit o modalitate aparte de a anunta faptul ca urmeaza sa devina parinti. Actori in filmul de prezentare nu au fost doar ei, ci si cei trei caini ai lor, fiecare cu un rol bine stabilit: unul de sofer, altul de bona, iar cel de-al treilea garda de corp pentru micuta familiei Ibacka.

Sa vedem de acum cum o sa se desfasoare lucrurile cu atat de multe ajutoare.

Descopera si povestea campioanei Loredana Dinu: „Scrima m-a ajutat sa trec peste greutati“.

Foto: Facebook/ Instagram

Comentarii