Ferma vedetelor revine in 2019 la Pro TV! Noul sezon se anunta a fi incendiar

8940
Ferma

Emisiunea cunoscuta sub denumirea Ferma vedetelor revine la PRO TV in 2019, insa noul sezon aduce schimbari picante. Programul se va numi „Ferma” si va avea concurenti din medii sociale diferite (noua femei si noua barbati), cu varii profesii si personalitati puternice, gata sa isi testeze limitele. Inca o noutate este si faptul ca emisiunea nu va mai fi prezentata de Monica Barladeanu, ci va avea doi prezentatori.

Cei 18 concurenti vor fi dusi intr-o zona izolata din muntii Romaniei pe durata celui mai aspru anotimp – iarna. Motivati de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, concurentii trebuie sa lupte cu propriul curaj, sa supravietuiasca provocarilor si conditiilor extreme. Sunt ei pregatiti oare pentru ceea ce ii asteapta?

Ferma

Despre noul sezon Ferma: informatii din culise

Cuvintele cheie ale noului sezon sunt: probe fizice extrem de intense, surprize la tot pasul, provocari care mai de care, lacrimi, frustrari si rasete.

Acest sezon va intensifica experienta concurentilor si a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense si al provocarilor cu care se vor confrunta. Lacrimi, rasete si tot felul de greutati ii vor surprinde pentru cei care au curajul sa aspire la premiu.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregatit intorsaturi de situatie fara precedent in format, sustinute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Sa facem cunostinta cu noii prezentatori ai emisiunii Ferma

Nu te mai tinem in suspans, ci iti marturisim ca stim cine sunt noii prezentatori ai emisiunii Ferma: Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan.

Dupa o pauza binemeritata de la viata publica, Mihaela Radulescu revine in postura de gazda a unui show care imbina doua dintre cele mai mari pasiuni ale ei: televiziunea si aventura. Ea a demonstrat, de-a lungul tuturor anilor in televiziune, ca stie cand sa fie emotionata, empatica, serioasa sau vehementa, insa intotdeauna pastrandu-si corectitudinea. Cum este in fata camerelor este si in realitate: sincera, la obiect, autentica, un bun partener de discutie si o persoana care-ti poate fi confident.

Mihaela Radulescu

„Revin si… nu oricum, ci intr-un loc total neasteptat – in varful muntelui. Fara rochii cu paiete, fara tocuri, fara efecte de scena. Ador provocarile inedite, mi-am savurat pauza personala, acum abia astept sa ma intorc la munca. E un nou inceput, un nou format, o … noua abordare. Greu, interesant, riscant, emotionant… exact combinatia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viata“, a spus Mihaela Radulescu despre Ferma.

Cristian Bozgan a stat pana acum departe de lumina reflectoarelor. Are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si din strainatate si este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. Stie toate strategiile pentru a supravietui in orice mediu, inclusiv paduri. De asemenea, Cristian este un lider in adevaratul sens al cuvantului, poate da sfaturi pertinente, sa invete si sa motiveze oamenii atunci cand au nevoie.

Cristian Bozgan

„Toata viata m-am antrenat cu persoane puternice si am invatat sute de oameni despre tehnicile de supravietuire in conditii extreme. Sa lucrezi cu diverse tipologii de oameni si personalitati este intotdeauna o provocare, mai ales in conditiile grele de iarna. Le voi fi mentor si, printre altele, o sa fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile si ma voi asigura ca nu vor uita niciodata aceasta aventura…sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul sau in Ferma.

Monica Barladeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continua alaturi de PRO TV in cadrul altor proiecte care vor fi anuntate ulterior.

In caz ca ai ratat finala show-ului Vocea Romaniei, iata cine a fost castigatorul trofeului.

Foto: Pro Tv

Comentarii