Imagini de colectie cu familia Maruta in vacanta de iarna

48148
familia Maruta in vacanta de iarna

Dupa un an greu, dar si cu multe proiecte frumoase, Andra si Catalin au decis ca in perioada dintre Craciun si Revelion sa se bucure de compania celor dragi si sa puna pe hold toate proiectele ce tin de partea profesionala. Au facut schimb de cadouri, au cantat colinde si, nu in ultimul rand, au plecat cateva zile departe de agitatia orasului. Am primit mai multe imagini cu familia Maruta in vacanta de iarna si de abia asteptam sa ii vedem pe David si Eva in aventura lor de la munte.

Multi fani s-au intrebat de ce Andra si Catalin au postat foarte putine imagini pe Facebook si Instagram in perioada Craciunului. Ei bine, cei doi nu i-au uitat, doar ca au decis ca e momentul sa isi reincarce bateriile, sa se dedice familiei si prietenilor si au plecat cateva zile la munte. A fost o experienta minunata pentru cei doi copii, care s-au jucat cu animalele de la pensiune, dar si pentru parintii lor, care s-au intors cu si mai multa energie pozitiva si gata de a ne surprinde cu proiecte care mai de care mai interesante.

Se spune ca dorul de acasa nu inseamna neaparat dorul de casa, de o cladire anume, in care am crescut, ci de copilarie, de clipele in care ne-am simtit liberi si ne-am bucurat de cei care ne-au crescut. Familisti convinsi, Catalin Maruta si frumoasa lui sotie au decis ca e momentul sa creioneze noi amintiri alaturi de copii, sa le dedice doar lor timp si sa respire aer curat de munte, fara semnal la telefon si Social Media, fara interviuri, proiecte, griji si planuri.

Aceste instantanee cu familia Maruta in vacanta de iarna sunt preferatele noastre. Trebuie sa recunoastem ca David si Eva ne-au acaparat atentia. Descopera in galerie cum s-au distrat cei mici alaturi de parinti si care au fost activitatile lor preferate.

inapoi

1. David si Eva si-au facut un nou prieten

inapoi

Comentarii