Ce concurent a castigat cel de-al doilea sezon al emisiunii Exatlon

340
Exatlon

Daca in primul sezon al show-ului premiul a fost castigat de Vladimir Draghia, de aceasta data o concurenta a pus mana pe trofeu. Iata cine e marele castigator Exatlon sezonul 2!

Probele sportive dificile, alegerile concurentilor si disensiunile ce apar intre participanti fac reality show-ul sa fie combinatia perfecta intre emotie si aventura.

Cine e marele castigator al Exatlon, sezonul 2

Beatrice Olaru, fosta handbalista de performanta si concurenta in echipa „Razboinicilor“, a fost cea care a pus mana pe trofeul Exatlon sezonul 2 si pe premiul in valoare de 100.000 de euro. In finala, sportiva a luptat alaturi de Alin Andronic, Iulian Patea si Corina Petrut.

In urma probelor de traseu, dar si a celor castigate anterior, dintre cei patru au fost alesi doar doi pentru duelul final. Asa ca lupta cea mare s-a dat pana la urma intre Beatrice Olaru si alt concurent din aceeasi echipa, anume Alin Andronic. La ultima proba decisiva, Alin a decis sa abandonze jocul ca urmare a accidentarilor multiple, drept urmare trofeul a ajuns la Beatrice.

La scurt timp dupa anuntul cel mare, sportiva a declarat: „Simt ca imi traiesc visul cu ochii deschisi. E un lucru la care nu am indraznit sa visez atunci cand am venit la Exatlon. Am plecat de acasa cu gandul de a demonstra ca o femeie are o putere nemarginita si am facut in sensul asta tot ce mi-a stat in puteri. Imi aduc aminte ca prima mea editie a fost… un cosmar. Da, a fost un cosmar. Imi aduc aminte ca am adus puncte echipei mele tarandu-ma pe marginea bazinelor pentru ca imi era foarte frica de apa. Nu am indraznit sa visez la momentul asta, insa stiu ca am muncit foarte mult si mi-am dorit sa evoluez si sa depasesc momentele acelea“.

Primul castigator al Exatlon Romania a donat premiul

Premiul cel mare castigat in primul sezon nu a ramas in buzunarul lui Vladimir Draghia, concurentul care a atras cele mai multe voturi din partea publicului. El a ales sa doneze intreaga suma castigata in urma competitiei unei organizatii caritabile pentru copiii care sufera de cancer.

Descopera si faptul ca Stefan Banica Jr. va deveni din nou tata la 51 de ani. Lavinia Parva este insarcinata.

Foto: Instagram/ Facebook

Comentarii