Instantanee cu Eva Maruta: ipostaze adorabile de la nastere si pana in prezent

16005
Eva Maruta

Multi o cunosc drept Eva Maruta, dar fiica Andrei si a lui Catalin mai are inca doua nume cu o semnificatie aparte pentru prezentatorul TV: Ioana si Maria. Si, cum azi se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului, atat Andra, cat si Catalin, au facut o traditie din a-i transmite de-a lungul timpului toate gandurile bune cu ocazia acestei zile sfinte. 

Maria este bunica din partea tatalui lui Catalin, asadar strabunica fetitei in varsta de trei ani a Andrei si a lui Catalin. Ambii parinti au decis sa o numeasca asa in semn de respect pentru una dintre cele mai importante rude din viata omului de televiziune. Acest nume nu numai ca are o simbolistica religioasa aparte, dar ii aduce aminte lui Catalin de copilarie si de oamenii dragi din viata lui. Ioana este numele bunicii materne, care de altfel l-a si crescut pe Catalin Maruta.

Un cadou impachetat intr-un album cu amintiri pretioase: pentru a marca onomastica mezinei Andrei si a lui Catalin, ti-am pregatit cateva poze adorabile cu Eva Maruta de la nastere si pana in prezent

inapoi

1. Cele mai frumoase imagini cu Eva Maruta de-a lungul timpului


In acest an, pe 23 iulie, Eva Maruta a implinit trei ani, prilej cu care Andra si Catalin i-au pregatit o petrecere supriza. De asemenea, au facut un shooting, din care nu a lipsit David, pentru a marca acest moment special din viata lor.

inapoi

Comentarii