Emisiunea Vocea Romaniei: imagini cu echipa Andrei. Care e preferata ta?

762
emisiunea Vocea Romaniei

Echipele celor patru antrenori de la emisiunea Vocea Romaniei se contureaza cu fiecare editie in parte. Descopera cine face parte din echipa Andrei!

Muzica de calitate, emotii la superlativ, talente si show incendiar – de toate avem parte in fiecare seara de vineri in emisiunea Vocea Romaniei, de la PRO TV.

Tudor Chirila, Andra, Smiley si Irina Rimes sunt prinsi in lupta pentru cele mai bune voci din concurs, dar si in schimburi de replici care fac deliciul publicului.

Emisiunea Vocea Romaniei: concurentii din echipa Andrei se pregatesc sa castige marele premiu

Indragita solista si-a ales concurentii din echipa dupa sufletul ei si sunt voci puternice, care se preteaza pentru toate genurile muzicale. Daca dupa primele doua editii de blind-uri, au intrat in echipa Sara Chiavegato si Claudia Popina, mai apoi vocile Claudiei Negrut si a Dianei Strat au cucerit-o pe Andra.

Sara Chiavegato
Claudia Popina
Claudia Negrut
Diana Strat

Dupa emisiunea Vocea Romaniei de vineri seara, numarul concurentilor a devenit mai mare, iar asta deoarece Nicoleta Oancea si Renate Grad au intrat in cursa pentru premiul cel mare in aceasta seara, alaturi de antrenorul Andra.

Nicoleta Oancea

 

Renate Grad

La editia a patra a emisiunii, Andra i-a spus lui Tudor Chirila: „Eu mor de dragul tau! Trebuie sa te pup!“

Schimbul de replici dintre cei patru antrenori incepe de fiecare data cand apare o voce buna. Un astfel de moment a fost si cel in care Tudor a inceput sa il imite pe Smiley pe note muzicale, iar Andra nu s-a putut abtine, l-a imbratisat si i-a spus: „esti ceva… eu mor de dragul tau, nu mai pot, trebuie sa te pup!“, iar el i-a raspuns: „vrei sa vii in echipa mea?“.

Strategiile antrenorilor s-au schimbat in cea de-a patra runda de auditii pe nevazute si acestia au incercat sa atraga concurentii in echipele lor cu argumente surprinzatoare atat pentru ei, cat si pentru cei de pe scena, iar discutiile dintre ei au starnit reactii in sala. Spectacolul continua si vinerea viitoare la emisiunea Vocea Romaniei, de la 20:30, numai la PRO TV!

Descopera mai multe si despre Ducesa de Sussex Meghan Markle, care a colaborat la lansarea unei carti de bucate.

Foto: PRO TV

Comentarii