Cand incepe emisiunea Romanii au talent. Sezonul 9 se anunta unul incendiar

7175
emisiunea Romanii au talent

Schimbari la masa juriului, concurenti ce prezinta momente spectaculoase si surprize pe masura, de toate acestea te poti bucura in emisiunea Romanii au talent, in cel de-al 9-lea sezon.

Mai este putin si te poti delecta in fiecare saptamana cu portia ta de voie buna si de talente unice in emisiunea Romanii au talent. Spectacolul suprem din sezonul 9 este cel ce promite sa te tina cu sufletul la gura.

Va incepe in curand emisiunea Romanii au talent

De un spectacol in bunul sens al cuvantului si chiar mai mult o sa ai parte in cel de-al 9-lea sezon al indragitului show Romanii au talent. Smiley si Pavel Bartos, cei doi carismatici prezentatori, sunt si cei care au gasit o modalitate aparte de a face marele anunt, anume ca emisiunea va incepe in curand.

„Mai e foarte putin pana vom spune Romanii au talent in sezonul #9suprem! Suntem nerabdatori sa vedeti tot ce am trait noi la preselectii, dar mai ales sa simtiti bucuria unor concurenti fenomenali. In acest sezon, am fost surprinsi de foarte multe ori de ambitia celor care au venit in fata juratilor si in fata publicului si de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care si-au depasit limitele si care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai vazut pana acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atat pe scena, cat si la masa juriului“, au dezvaluit Smiley si Pavel.

View this post on Instagram

#onset #filmare @romaniiautalent #incurand @protv_romania

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial) on

Surprize si din partea noului juriu

Andra, Florin Calinescu, Andi Moisescu si Mihai Petre sunt cei care se vor bucura indeaproape de concurentii talenti, dar si cei care le vor da sfaturi si ii vor juriza. Spre deosebire de sezoanele trecute, in emisiunea Romanii au talent #9suprem lucrurile stau putin diferit.

Cei din fata televizoarelor se vor putea bucura si de unele momente in care membrii juriului se implica. Si cei patru jurati s-au declarat de-a dreptul impresionati de concurentii din acest sezon si dezvaluie ca o sa fie unul pe cinste ce nu trebuie ratat.

Descopera mai multe despre ce a patit Mihai Bobonete, actorul din Las Fierbinti. El va mai sta in spital

Foto: Instagram/ Facebook

Comentarii