Incepe emisiunea de divertisment Ferma: detalii despre aventurile celor 18 concurenti

682
emisiunea de divertisment Ferma

Marti seara, de la 21:30, vedetele si celebritatile autohtone traiesc la Pro TV emotiile unui nou inceput la emisiunea de divertisment Ferma. Cei 18 concurenti au parte atat de surprize placute, cat si de provocari

Iti spunem din start ca prima emisiune de divertisment Ferma aduce si primul duel. Prin urmare, adrenalina va atinge cote inalte inca de la inceput. Vor fi lacrimi de bucurie, dar si de tristete, la fel cum, de altfel, se intampla si in viata.

O cina cu fast la emisiunea de divertisment Ferma

Dar pana sa se ajunga la competitie si eliminari, Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan ii vor rasfata pe concuresti cu o cina, pentru a se cunoaste mai bine. Dupa cum era de asteptat, acestia incep sa isi stabileasca din start jocurile, aliantele si strategiile. Catalin Morosanu il ia la ochi pe Remus Boroiu, caruia ii va spune ca nu crede ca va avea un drum lung in Ferma.

In dimineata urmatoare, concurentii se trezesc cu noaptea în cap, iar Cristian Bozgan, specialist in tehnici de supravietuire, o sa fie ghidul lor pe un traseu greu de parcurs, prin nameti si intr-una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani.

Provocari din plin pentru cei 18 concurenti

Obisnuita ca acasa sa aiba toate conditiile, cu excursii în destinatii exotice si sa primeasca ajutorul tuturor celor din jurul sau, Otilia va face cu greu fata realitatii: 3 kilometri parcursi prin padure si zapada catre Ferma, la o temperatura foarte scazuta, de -15 grade Celsius. Telespectatorii vor urmari maine seara la PRO TV cum reactioneaza concurentii in fata acestei prime provocari: efort, determinare, dar si dovezi surprinzatoare de camaraderie sunt doar cateva din lucrurile care te vor tine in fata televizorului pe durata reality show-ului.

Acum, ca ai aflat detalii despre emisiunea de divertisment Ferma, descopera si cand incepe emisiunea Romanii au talent. Sezonul 9 se anunta unul incendiar

Foto: Pro TV

Comentarii