Echipa Malaxa: cei cinci elevi care ne arata ca visurile pot sa devina realitate

101
Echipa Malaxa

Cinci elevi pasionati de Formula 1 vor reprezenta tara in cadrul competitiei internationale „F1 in Schools“. Reuniti sub numele de echipa Malaxa, elevii au prezentat prototipul de masina cu care vor participa la concursul din Singapore.

Emilia Barbu (Team Manager & Marketing Manager), Lara Tiru (Graphic Design & Marketing Manager), David Serban si Pavel Bulgac (Manufacturing Engineers) si Andrei Ostahie (Financial Executive) sunt cei cinci elevi ce au o pasiune aparte in comun, anume Formula 1.

Echipa Malaxa este cea care reprezinta Romania la o competitie internationala in domeniu si care a avut de pregatit un prototip de masina pentru concurs, dar si de realizat o strategie completa de marketing, financiara si de identitate vizuala.

Echipa Malaxa a prezentat masina de Formula 1 in miniatura

Cei cinci elevi pasionati de Formula 1 au prezentat zilele trecute prototipul masinii pe care au pregatit-o pentru competitie si au facut si o demonstratie a nivelului de performanta pe care il atinge masina in miniatura.

Aceasta a parcurs 20 de metri in mai putin de o secunda, atingand astfel o viteza maxima de 100 km/h. Concursul ce va avea loc la Singapore si care poarta numele „F1 in schools“ este singura competitie internationala multidisciplinara sustinuta de comunitatea de Formula 1 si de partenerii sai, cu participanti din peste 40 de tari ale lumii.

Elevii au fost ajutati de mentori de dedicati

Sponsorul principal al echipei, Renault Romania, i-a ajutat pe elevii din echipa Malaxa sa se pregateasca pentru toate aspectele pe care le presupune competitia, nu doar la realizarea masinii de Formula 1 in miniatura.

In calitate de mentori, alaturi de ei au fost Alin Avirvari, director de Sisteme de Inginerie la Renault Technologie Roumanie, Diana Cretu, redactor sef la Wall-street.ro, Cristina Bazavan, blogger de succes si specialist in domeniul comunicarii, Marius Manole, renumitul actor, si Dragos Motica, director creativ si designer. In cadrul unor intalniri de pregatire, fiecare mentor s-a concentrat pe cerintele de jurizare de la Singapore, oferind sfaturi si sugestii elevilor din echipa Malaxa.

Descopera  si cum iti dai seama ca te minte cineva. Iata 8 moduri surprinzatoare ca sa il prinzi!

Foto: PR

Comentarii