Vocea Romaniei: cine sunt primii concurenti din echipa Andrei

564
echipa Andrei

Emotiile, suspansul, talentul si muzica de calitate sunt cuvintele ce definesc cel mai bine noul sezon de la Vocea Romaniei. Cum lupta pentru premiul cel mare a inceput, iti spunem cine sunt primii doi concurenti din echipa Andrei care au cucerit-o pe artista, dar si publicul.

Cel de-al 8-lea sezon al emisiunii Vocea Romaniei de la Pro TV se anunta unul plin de surprize pentru concurenti, antrenori, respectiv pentru cei din public, dar si pentru cei din fata ecranelor tv.

Echipa de antrenori este una noua, au aparut reguli noi (introducerea butonului block), insa muzica de calitate si dorinta de a descoperi cea mai buna voce din tara au ramas aceleasi si sunt ingredientele principale ale show-ului incendiar.

Echipa Andrei: cine sunt primii doi participanti care au cucerit-o pe solista

Ca in fiecare an, vocile bune prezente in emisiune fac ca lupta antrenorilor sa fie si mai apriga. In acest sezon, Tudor Chirila, Andra, Smiley si Irina Rimes promit sa descopere cel mai talentat concurent, sa il atraga in echipa lor si sa ajunga impreuna in marea finala. Nici nu au inceput bine primele doua editii ale emisiunii Vocea Romaniei si antrenoarea Andra a descoperit doua voci puternice pentru care s-a luptat sa le cucereasca.

Sara Chiavegato, din echipa Andrei

Primele participante care intra in echipa Andrei si care lupta alaturi de solista pentru marele premiu sunt Sara Chiavegato si Claudia Popina.

Claudia Popina, din echipa Andrei

Cu fiecare editie in parte a show-ului, antrenorii o sa incerce sa aduca in echipele lor concurenti cu priza la public, care sa poata sa transmita emotiile si dincolo de ecranul televizorului.

Daca ti-a placut acest articol care iti prezinta cine sunt primii concurenti din echipa Andrei, descopera si care este marea schimbare din cel de-al 8-lea sezon al emisiunii Vocea Romaniei.

Foto: Pro Tv

Comentarii