Ducesa de Sussex Meghan Markle a colaborat la lansarea unei carti de bucate

141
Ducesa de Sussex Meghan Markle

Ducesa de Sussex Meghan Markle s-a implicat intr-un proiect redactional, acesta fiind primul in calitate de membru a Familiei Regale Britanice. Este vorba despre colaborarea cu comunitatea de femei care a supravietuit incendiului de la Grenfell Tower din Londra, de la jumatatea anului 2017.

Cu acest prilej, Ducesa de Sussex Meghan Markle organizeaza si un eveniment de lansare a volumului „Together: Our Community Cookbook“, la Palatul Kensigton. Conform publicatiei hellomagazine.com, printre invitatii de seama la aceasta lansare se va afla nimeni altul decat Printul Harry.

Meghan Markle a inceput aceasta calatorie in lumea savorilor si a combinatiilor de alimente la inceputul anului, cand a avut mai multe intalniri cu femeile din comunitatile afectate de incendiul care a luat 71 de vieti. Nora Printesei Diana nu doar ca a ascultat povestile acestora, insa a si gatit pentru ele si impreuna cu ele. Fotografiile cu ea in aceasta ipostaza se regasesc atat in spatiul online, publicate de reprezentantii Casei Regale Britanice, cat si pe coperta cartii de bucate. Volumul la care a contribuit si sotia Printului Harry cuprinde 50 de retete, unele dintre ele necunoscute, deoarece au fost pregatite doar pentru masa familiilor acestor femei.

Ducesa de Sussex Meghan Markle a scris prefata cartii

Joi, 20 septembrie, va avea loc lansarea oficiala a volumului „Together: Our Community Cookbook“, la Palatul Kensigton, intr-un cadru regal, unde vor fi degustate preparatele amintite in carte. Toate sunt atent selectionate din marea de retete pregatite in bucataria Hubb Community. Femeile care s-au strans in bucataria comunala de la Al Manaar Muslim Cultural Heritage Centre, din vestul Londrei, au gatit cu suflet si au fost recunoscatoare ca sunt in viata si pot impartasi cu altii aceasta experienta. Meghan a povestit ca, inca de la prima vizita facuta acestei comunitati, imediat ce a primit un sort, si-a suflecat manecile si s-a surprins spaland orezul pentru pranz.

In prefata cartii „Together: Our Community Cookbook“, Meghan Markle a scris: „M-am simtit imediat legata de aceasta bucatarie comunitara; este un loc in care femeile pot rade, isi poarta doliul, plang si gatesc impreuna“.

Volumul este deja disponibil, iar fondurile obtinute de pe urma comercializarii vor fi investite in bucataria Hubb (iubire, in limba araba) Community, pentru ca aceasta sa poata functiona si de acum inainte.

Serena Williams, Priyanka Chopra si Jessica Mulroney i-au transmis felicitari

Prietenele Ducesei de Sussex, jucatoarea de tenis Serena Williams si actrita Priyanka Chopra, si-au exprimat deja admiratia pentru implicarea lui Meghan intr-un proiect de asemenea anvergura. Printre persoanele dragi din viata lui Meghan care au dorit sa laude lansarea cartii este si stilista fostei actrite, Jessica Mulroney.

Tu stii de ce se machiaza Meghan Markle singura?

Foto: Instagram/Guliver

Comentarii